Ατμοσφαιρική συναυλία στη Βάρκιζα κάτω την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




pando5

Ένα μοναδικό βράδυ κάτω από το φως της πανσελήνου του Αυγούστου, συντροφιά με μουσική μιας άλλης εποχής γεμάτης ρομαντισμό, νοσταλγία και αγάπη, έζησαν όσοι παρευρέθηκαν την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016, στο “Αχίλλειον Ribas”.

Η μεγάλη αυτή συναυλία με τίτλο «Θα Ξανάρθεις…» είχε ελεύθερη είσοδο και ήταν αφιερωμένη στον εθελοντισμό και τιμώμενοι φορείς ήταν οι τοπικοί και υπερτοπικοί σύλλογοι που προσφέρουν άοκνα και ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο.

Για την ανάγκη ενίσχυσης των συλλόγων με ανθρώπινο δυναμικό που θα πεισθεί από τα ευγενή ιδανικά του εθελοντισμού, μίλησε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημοσθένης Δόγκας, ο οποίος ήταν και χορηγός της διοργάνωσης.

Η συναυλία ξεκίνησε με τους βιρτουόζους του βιολιού Λάμπρο Κικλή και Κατερίνα Τζίτζου σε ένα μελωδικό ταξίδι προς γνωστούς και αγαπημένους ρυθμούς δοσμένους με μοναδικό τρόπο.

Η σκηνή κατόπιν γέμισε με τις εκρηκτικές φιγούρες salsa του βραβευμένου και αναγνωρισμένου παγκοσμίως χορευτικού ζευγαριού Ηλέκτρας Βενετσάνου και Θοδωρή Σοϊλεμεζίδη, ιδιοκτητών της Σχολής Χορού La Timba. Στην κορύφωση της βραδιάς, και ενώ η αυγουστιάτικη σελήνη φώτιζε τον ορίζοντα, στη σκηνή ανέβηκε η διεθνούς φήμης υψίφωνος Άννα Μορφίδου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pando3

Με την απαράμιλλης ομορφιάς φωνή της, η ντίβα της βραδιάς «έντυσε» και μεταμόρφωσε σε μια ρομαντική εκδοχή τραγούδια που άφησαν εποχή από το διεθνές και το ελληνικό ρεπερτόριο. Δεν έλειψαν οι στιγμές που το ακροατήριο τραγούδησε τους στίχους και σηκώθηκε αυθόρμητα να χορέψει πλάι στην πισίνα, ολοκληρώνοντας ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό θέαμα.

Την Άννα Μορφίδου πλαισίωσε ένα εξαιρετικό συγκρότημα, αποτελούμενο από τον μαέστρο/ενορχηστρωτή και πιανίστα Κώστας Συντρίδης, τον Μάνο Γρυσμπολάκη στο ακορντεόν, τον Γιάννη Πλαγιαννάκο στο κοντραμπάσο και τον Νίκο Αλεξόπουλο στα κρουστά. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ακούστηκαν τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Μουζάκης, Σπάρτακος, Σουγιούλ, Καπνίσης καθώς και των διεθνών προσωπικοτήτων του πενταγράμμου, J. Maria Cano, Trindade, Mancini, Weill και Piazzolla.

pando4

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pando1

pando2

Στο τέλος της βραδιάς απονεμήθηκαν υποτροφίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές σε κάθε σύλλογο και φορέα που συμμετείχε στην εκδήλωση.

Μεταξύ των φορέων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής που παρευρέθηκαν ήταν το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων (ΕΚΠΑΖ), η Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team, το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας & Κερατσινίου, ο Όμιλος Νέοι Ορίζοντες Φιλίας, το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ), η Φιλοζωική Βοήθεια «Μεριμνώ» καθώς και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης.

Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Κιούκης και Σπύρος Βαλάτας. Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν τα μέσα: MAD TV, CHANNEL NINE, Ζούγκλ@, Gova Stileto, ΕΒΔΟΜΗ, ΠΑΛΜΟΣ, 3vita.gr, Point Productions, Ανάδειξέ το. Ενώ η συναυλία είχε την υποστήριξη των: FotoCopy Varis, International Computer Training Center (ICTC), La Timba Dance School, petit catering, Μουσικός Οίκος Σπύρος Νάκας, Αχίλλειον-Ribas, Rosetta eventi.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.