Τι παίζει σήμερα στο Cine Άλιμος (Trailer)




cinealimos187

Το “Cine Αλιμος” τη Δευτέρα 18 Ιουλίου παρουσιάζει το αριστούργημα του Άλφρεντ Χιτσκοκ “Notorious”.

Αμερικανική ταινία με τους: Κάρι Γκραντ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κλοντ Ρέινς, Λούις Κάλχερν
Η υπεράνω πάσης υποψίας Αλίσια Χούμπερμαν προσλαμβάνεται από τις αμερικανικές αρχές για να διεισδύσει σε μια ομάδα ναζί που έχει καταφύγει στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Μια σειρά παρεξηγήσεων θα απομακρύνουν σταδιακά τη γενναία ηρωίδα από τον γοητευτικό πράκτορα Ντέβλιν, τον άνθρωπο που την έχει σύρει σ’ αυτό το ριψοκίνδυνο παιχνίδι και τον οποίο έχει ερωτευθεί παράφορα.

Συνοπτική κριτική

Μια από τις ωραιότερες ταινίες του Χίτσκοκ, περίτεχνα δομημένη, που αποτελεί μάθημα κλασικού ντεκουπάζ και αποτελεσματικής σκηνοθεσίας. Πάνω απ’ όλα όμως, το «Νοτόριους» συναρπάζει γιατί είναι μια από τις ομορφότερες ερωτικές ιστορίες του μεταπoλέμου, έστω κι αν εκτυλίσσεται μέσα σ’ ένα κατασκοπικό φόντο, όπου ο κίνδυνος ελλοχεύει κι αναστέλλει την εκπλήρωση του ερωτικού πόθου των δύο πρωταγωνιστών.

athinorama.gr

Cine Άλιμος – προβάλλονται καθημερινά 2 ταινίες: μία παιδική ταινία στις 20:30 με Δωρεάν Είσοδο και μία ταινία για όλους στις 22:15 με εισιτήριο 4 €.

● Μειωμένο εισιτήριο: 3 € για ειδικές ομάδες (όσους διαθέτουν Κάρτα Δημότη, όσοι είναι φοιτητές, μαθητές, άνω των 65 ετών, ΑμεΑ κ.λπ.)

● ΔΩΡΕΑΝ: όλες οι παιδικές ταινίες και όλα τα αφιερώματα σε Έλληνες σκηνοθέτες.

Ο Φράνκλιν και ο θησαυρός της λίμνης της χελώνας

Μια γλυκιά και καλοφτιαγμένη ταινία αποκλειστικά για μικρά παιδιά, η οποία θίγει ζητήματα οικογένειας, τρίτης ηλικίας, ασθένειας και θανάτου.

Υπόθεση : Η Λούσι, θεία του Φράκλιν, είναι ειδικευμένη εξερευνήτρια χαμένων θησαυρών. Όταν επισκέπτεται την οικογένεια, ο μικρός Γκράνυ αρρωσταίνει βαριά, γιατί έχει χάσει το αγαπημένο του κουτί γεμάτο από παιδικά ενθύμια. Για να γιατρευτεί ο μικρός η θεία θα χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της για να βρει το χαμένο κουτί με το πολύτιμο περιεχόμενό του.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντομινίκ Μονφέρι
ΣΕΝΑΡΙΟ: Πολέτ Μπουρζουά,Μπρέντα Κλαρκ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Λουίζ Τσέκα, Κέβιν Σόμιερ, Αριάν Αγκιάτζε, Ιζαμπέλ Βόλπε, Ιβάνα Κόπολα

cinealimosprogrammakolaz-580x362 (1)

Cine Άλιμος: Αυτές είναι οι ταινίες που θα δεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.