Πυρκαγιά στην παραλιακή δίπλα σε βενζινάδικο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




fotiapara

Πυρκαγιά σε οικόπεδο με ξερά χόρτα και οικοδομικά υλικά, στην παραλιακή λεωφόρο, δίπλα σε βενζινάδικο, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σήμερα το μεσημέρι.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κατά πάσα πιθανότητα από αναμμένο τσιγάρο και λόγω των δυνατών ανέμων πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας ένα μεγάλο δέντρο, ξερά χόρτα και οικοδομικά υλικά που υπήρχαν στο οικόπεδο. Αμέσως έκλεισαν τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην παραλιακή, απέναντι από την πλαζ “Λουτρά Αλίμου” και οι πυροσβέστες ρίχτηκαν στον αγώνα για την κατάσβεσή της αφού υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να επεκταθεί στο διπλανό βενζινάδικο της BP, από ένα μεγάλο δέντρο που είχε λαμπαδιάσει.

Για το λόγο αυτό ένα όχημα της Πυροσβεστικής βρισκόταν σε επιφυλακή στο χώρο του πρατηρίου, δίπλα στις δεξαμενές με τα καύσιμα.

Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο ενώ από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αναζητούνται οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου.

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 60854 μμ.bmp

Στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Kαθαριότητας και Περιβάλλοντος του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος, ο οποίος επισήμανε τους κινδύνους που υπάρχουν για εκδήλωση πυρκαγιών στα οικόπεδα, από τα ξερά χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά.

“Εμείς σαν δήμος καθαρίζουμε όλα πάρκα και τους κοινόχρηστους χώρους στην πόλη και έχουμε ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, να κάνουν το ίδιο” είπε ο αντιδήμαρχος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 54045 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 54137 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 54220 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 54348 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2872016 54114 μμ.bmp

falie1
Φωτογραφία: Κώστας Φαλιέρος
falie2
Φωτογραφία: Κώστας Φαλιέρος

arte3

arte1

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.