Με την Κατρίν Ντενέβ δίπλα στο κύμα!




katrin

Το “Cine Άλιμος” παρουσιάζει την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 22:15 το αριστούργημα του Λουίς Μπουνιουέλ “Η ωραία της ημέρας”!

Είναι υπέροχο να βλέπεις την Κατρίν Ντενέβ στη μεγαλύτερη οθόνη της Αττικής δίπλα στο κύμα!

Η Σεβερίν, η όμορφη, αλλά ψυχρή ερωτικά, σύζυγος ενός γιατρού, γίνεται πόρνη πολυτελείας σε οίκο ανοχής, με το ψευδώνυμο «Ωραία της Ημέρας», όπου κι εκπληρώνει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των πελατών της.

Οσο περισσότερο επιδίδεται σε όργια, τόσο πιο τρυφερή γίνεται με τον άντρα της. Ή μήπως όλα αυτά είναι μια δική της φαντασίωση; Ένα αριστοτεχνικό παιχνίδι ανάμεσα στο πραγματικό και το φαντασιακό, από έναν Μπουνιουέλ όσο ποτέ άλλοτε χλευαστικό απέναντι στα αστικά ερωτικά ήθη. Χρυσός Λέων Φεστιβάλ Βενετίας 1967.

Τιμή εισιτηρίου:

● Γενική είσοδος: 4 €

● Μειωμένο εισιτήριο: 3 € για ειδικές ομάδες (όσους διαθέτουν Κάρτα Δημότη, όσοι είναι φοιτητές, μαθητές, άνω των 65 ετών, ΑμεΑ κ.λπ.)

Οι οικογένειες πηγαίνουν στο “Cine Άλιμος” γιατί μόνο εκεί βλέπουν αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων μεταγλωττισμένες, στη μεγαλύτερη οθόνη της Ελλάδας, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Ο “Ποντικούλης Περέζ” Τετάρτη 20 Ιουλίου και Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 20:30.

H μικρή Λουτσία γίνεται φίλη με τον νεραϊδοδοντούλη ποντικό Περέζ, κι όταν κάποιοι τον απαγάγουν για να κλέψουν το χρυσάφι του, εκείνη και ο ξάδελφός της Σαντιάγκο θα κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν.

cinealimosprogrammakolaz-580x362 (1)

Cine Άλιμος: Αυτές είναι οι ταινίες που θα δεις

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.