Ένας “Σουηδός” στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου (VIDEO)




20160711_230829

Ένας 3οάρης κάθεται από χθες στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου. Ο Μάνος Γαρυφαλάκης, πολύγλωσσος, με σπουδές στην Ελλάδα και τη Σουηδία, στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία τροφίμων, εξελέγη νέος πρόεδρος με 21 ψήφους υπέρ, 4 λευκά και 6 άκυρα, αντικαθιστώντας την Γιώτα Προυντζοπούλου, η οποία παραιτήθηκε από την παράταξη του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και ανεξαρτητοποιήθηκε. Η θητεία του θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2017.

 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την πρόταση και το σώμα που με εξέλεξε.
Έχω την χαρά, την τιμή και την πρόκληση να είμαι πρόεδρος σε ένα ΔΣ αποτελούμενο από 6 δημοτικές παρατάξεις, η καθεμία με την δικιά της ιστορία και τις δικές της θέσεις. Όμως η παράταξη αποτελείται από ανθρώπους, δηλαδή τους Δημοτικούς συμβούλους, ο καθένας με την δικιά του πολιτική πορεία στα κοινά.
Θα πρέπει όλοι μας να αφήσουμε στην άκρη τις πολιτικές, κομματικές και προσωπικές στρατηγικές και να δώσουμε προτεραιότητα στο έργο του Δήμου μας, στο έργο που θα παράγουμε εμείς ΟΛΟΙ ως Δημοτικό συμβούλιο. Εμείς εδώ χαράζουμε την πορεία του Δήμου μας με τις αποφάσεις μας.
Για να γίνει αυτό σωστά, θεωρώ πως πρέπει το Δημοτικό συμβούλιο να είναι λειτουργικό, το τονίζω λειτουργικό. Χωρίς αντιδικίες, φωνές και διαπληκτισμούς που δεν βοηθάνε κανέναν και δεν κερδίζει κανείς πολιτικά.
ένα δημοτικό συμβούλιο πρέπει να είναι λειτουργικό ώστε να ανταποκριθεί και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του ευρύτερου πολιτικού και οικονομικού περιβάλλοντος.
Καλώ και παρακαλώ όλους τους συναδέλφους να σέβονται τις απόψεις των άλλων ακόμη και αν διαφωνούν.

toktok
Η φωτογραφία που ανέβασε στο facebook (από παραλιακό μαγαζί του Αλίμου) ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και το μήνυμα του: New challenge accepted, keep going and love Alimos

Σύντομο Βιογραφικό
Τον Ιούνιο του 2004 αποφοίτησε από το 1ο ενιαίο Λύκειο Αλίμου (Θουκυδίδειο) και τον Σεπτέμβριο του 2009  από το τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Από τον Αύγουστο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2013 έζησε, σπούδασε και εργάστηκε στην Σουηδία. Είναι κατόχος διετούς μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) του Jönköping International Business School (JIBS) της Σουηδίας, με ειδίκευση σε International Logistics and Supply Chain Management

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών μου στην Σουηδία εργάστηκε στo Alumni office του Jönköping University ως Relations officer assistant. Από τον Αύγουστο του 2013 εργάζεται ως Supply Planner σε πολυεθνική εταιρεία τροφίμων στην Ελλάδα. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Σουηδικά.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τα κοινά του Αλίμου και τον Μάρτιο του 2008 εκλέχθηκε πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αλίμου. Τον Μάιο του 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αγαπώ τον Άλιμο” του Ανδρέα Κονδύλη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.