Δήμος Γλυφάδας: Νέα δρομολόγια για να πηγαίνουν οι ηλικιωμένοι για μπάνιο




Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 1272016 71735 μμ.bmp

Ο Δήμος Γλυφάδας, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, ανακοινώνει την έναρξη τεσσάρων δρομολογίων καθημερινά, για θαλάσσια μπάνια στην τρίτη παραλία της πόλης. Το πρόγραμμα αφορά τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) και ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ενώ θα διεξάγεται καθημερινά, έως και τις 10 Αυγούστου και στη συνέχεια από τις 20 ως τις 30 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, με αφετηρία το Κ.Α.Π.Η. της Βορείου Ηπείρου, το 1ο δρομολόγιο θα ξεκινά στις 8 π.μ., το δεύτερο στις 9 π.μ., το τρίτο στις 10 π.μ. και το τέταρτο στις 11 π.μ. Κάθε δρομολόγιο θα περνά και από τα πέντε Κ.Α.Π.Η., ενώ η παραμονή στην παραλία θα είναι δίωρη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σε δήλωσή του τόνισε: «Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην τρίτη ηλικία, που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παρατεταμένη κρίση που βιώνει ο τόπος μας. Οργανώνουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς τις ακτές μας, ώστε να τις χαίρονται όλοι οι δημότες αλλά και οι επισκέπτες της Γλυφάδας. Παράλληλα, δίνουμε στους συμπολίτες μας που είναι μέλη των Κ.Α.Π.Η. μας τη δυνατότητα να χαρούν την παραλία, με καθημερινά, δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων. Η τρίτη ηλικία έχει προσφέρει πολλά και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προς ανταπόδοση».

«Ο Δήμος έχει φροντίσει ιδιαίτερα την παραλία της Γλυφάδας, που έχει γίνει πλέον μία από τις πιο ωραίες και καθαρές της Αττικής. Προσφέρουμε και το καλοκαίρι κάθε δυνατή άνεση στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας και τους βοηθούμε να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα», δήλωσε η Μαίρη Μηλιαρέση, εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου, υπεύθυνη για τα Κ.Α.Π.Η.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.