Aυτά τα θέματα θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου




alimoslive

Την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016, στις 19.30, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 11 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

 ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση της 56/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΙΜΟΥ με τίτλο «Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Απριλίου-Ιουνίου οικον. έτους 2016 ως προς τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού».

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση της 111/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Θ.Ο.Π.Α.Α. «Β΄ Αναμόρφωση Προϋπολογισμού έτους 2016».

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Έγκριση Απολογιστικών στοιχείων Β’ τριμήνου του 2016».

ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση σε δικηγόρο των πέντε ενστάσεων που αφορούν το κτηματολόγιο και συγκεκριμένα τις ιδιοκτησίες του Δήμου στα όρια με το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού».

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της με ΑΚΔ 1104/2016 αγωγής αναγνώρισης κυριότητας των Αντιγόνης Σαρλά, Ελένης Νάστου και λοιποί, κατά του Δήμου Αλίμου ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Δημόσια Κτήματα)».

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμπλήρωση της ανάθεσης στους δικηγόρους, στους οποίους έχουν ανατεθεί οι υποθέσεις που θα συζητηθούν ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Εξέτασης Ενστάσεων του Κτηματολογίου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο».
ΘΕΜΑ 7ο Παράταση των συμβάσεων των ασκουμένων δικηγόρων.

ΘΕΜΑ 8ο Διαγραφή εγγραφής στον με αριθμό 59/10-11-2014 Βεβαιωτικό κατάλογο που αφορά σε πρόστιμα από παράβαση Κ.Ο.Κ. έτους 2011 του με αρ. 29/7-5-2014 χρηματικού καταλόγου.

ΘΕΜΑ 9ο Χορήγηση άδειας αποκλειστικής θέσεως στάθμευσης σε ειδικές κατηγορίες οχημάτων.

ΘΕΜΑ 10ο Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλίμου στην ανταγωνιστική διαδικασία του ΠΕΠ Αττικής για τη χρηματοδότηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ/ΟΧΕ) και εξουσιοδότηση του Δημάρχου να υπογράψει τα σχετικά έγγραφα.

ΘΕΜΑ 11ο Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Αλίμου στην πανελλήνια εκστρατεία της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας για τον περιορισμό του καπνίσματος σε δημόσιους ανοιχτούς χώρους και έγκριση σχετικής δαπάνης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.