Σάλλας: Η επένδυση στο Ελληνικό αλλάζει τις προοπτικές της Αθήνας




salas

Η Ελλάδα για να βγει από την οικονομική κρίση χρειάζεται επενδύσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέο πλούτο για τους εργαζομένους, τις εταιρίες και την κοινωνία, αναφέρει ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας, σε γραπτή δήλωσή του για το έργο του Ελληνικού.

Η μεγάλη επένδυση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού ύψους 8 δις. κινείται ακριβώς προς αυτή τη κατεύθυνση, τονίζει και προσθέτει ότι η υλοποίησή της θα αλλάξει συνολικά τις προοπτικές στην Αττική, στον τουρισμό, στην αγορά ακινήτων και στην προσέλκυση νέων επενδύσεων. «Βάζει την Αθήνα στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου», σημειώνει, χαρακτηριστικά και καταλήγει:

«Είναι ένα βήμα σημαντικό στην προσπάθεια για να περάσει η χώρα στην ανάκαμψη της οικονομίας. Η Τράπεζα Πειραιώς, ως σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι οδηγός για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε ως οικονομία.»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.