Ολόκληρη η ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη Κρίστιαν Τσαντούλα, για τo Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




aigaiogla

O σκηνοθέτης Κρίστιαν Τσαντούλας γράφει για τη μικρού μήκους ταινία του «Το Παλαιό Φάληρο με τα μάτια ενός αιγαιόγλαρου», που παρουσιάστηκε χθες στο Πολιτιστικό Κέντρο ΦΛΟΙΣΒΟΣ.

“Η πανέμορφη Ελλάδα μας διαθέτει έναν απίστευτο φυσιογεωγραφικό πλουραλισμό και σημειολογικός εκπρόσωπος της ελεύθερης ζωής είναι ο κατάλευκος αιγαιόγλαρος που πλανάται στο απέραντο γαλάζιο.

Και όταν αυτός υπερίπταται, ή προσγειώνεται στη γη του Φαλήρου, ενός εκ των Αργοναυτών, τότε οι εικόνες που μας στέλνει είναι απλά καθηλωτικές.
«Το Παλαιό Φάληρο με τα μάτια ενός αιγαιόγλαρου», για έναν Δήμο που έχει την εύνοια της φύσης, αλλά παράλληλα έχει και την εύνοια των ανθρώπων, αφού είναι φωτεινός, πεντακάθαρος και πολυσυλλεκτικός, όσον αφορά την πληθώρα των ιστορικών μνημείων, των επιστημονικών κέντρων, με το τεράστιο πάρκο, το παραλιακό μέτωπο και τη Μαρίνα Φλοίσβου.
Μία ταινία μικρού μήκους ταυτόσημη και σφραγίδα του Παλαιού Φαλήρου…”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.