Κόντρα Κωνσταντάτου – Βήχα για το Ελληνικό (VIDEO)




kontravixakon

Kόντρα του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου με τον γιατρό-υπεύθυνο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, στην εκπομπή της ΕΡΤ  “Διπλή Ματιά”, για την επένδυση στο πρώην αεροδρόμιο.

Δείτε τι λέει ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος:

Θλιβερή η παρουσία σήμερα απέναντι μου στο πάνελ του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίου Βήχα. Όχι γιατί μίλησε για παρανομίες που έχει σύμβαση που υπέγραψε η κυβέρνηση του αφού τότε αν ισχύει είναι δίπλα εκτεθείμενος ,ούτε γιατί έλεγε μέσα από σημειώσεις που διαβαζε ανακρίβειες για το έργο ακόμα και τώρα που έγιναν επίσημες ανακοινωσεις. Θλιβερή γιατί μίλησε αυθαίρετα για κλειστή πόλη καταργώντας ουσιαστικά τον Δήμο μας και τα ορια του. Κύριε Βήχα την επόμενη φορά καλύτερα διαβασμένος και να μάθετε ότι όποιος αγοράσει σπίτι ή μαγαζί στον χώρο του αεροδρομίου θα έχει τις ίδιες υποχρεώσεις και δικαιώματα όπως όλοι οι κάτοικοι μας ( δηλαδή θα χρειαστεί σχολείο, λήξη αρχείο, Νεκροταφείο κτλ).

Τι λέει ο Γιώργος Βήχας:

Η έλλειψη αξιόπιστης επιχειρηματολογίας από την άλλη πλευρά, για την πώληση του Ελληνικού, νομίζω πως ήταν εμφανής.
Καμία απάντηση για τη διάτρητη διαγωνιστική διαδικασία με τον έναν και μοναδικό υποψήφιο, εκνευρισμός για τη ποινική διερεύνηση περί του σκανδαλωδώς χαμηλού αντιτίμου και το πόρισμα/ κόλαφος του Αναματερού, όταν είπα για το νόμο του 2011 που απαλλάσσει τον επενδυτή απο τη καταβολή φόρων στο δημόσιο ο Δήμαρχος μιλούσε για τα δημοτικά τέλη, για το καζίνο το απίστευτο επιχείρημα “η κυβέρνηση έδωσε την άδεια όχι εμείς”
Στο τέλος όταν του είπα πως θα καταστραφούν τα μαγαζιά των κατοίκων γύρω από τη περιοχή του Ελληνικού απο τα εμπορικά κέντρα που θα αναπτυχθούν εκεί ακούστηκε το εκπληκτικό επιχείρημα: : ” τώρα μαραζώνουν μετά θα αναπτυχθούν”. Λές και οι επισκέπτες της “αξιοποίησης” θα προτιμήσουν τα μαγαζιά του Ελληνικού από τα εμπορικά κέντρα που θα έχει εκεί μέσα.
Το να υποστηρίζει μια δημοτική αρχή μια “επένδυση” και έναν “επενδυτή ” που απο την αρχή της διαδικασίας αλλά και στη συνέχεια είναι νομικά και ηθικά εκτεθειμένος ειναι απαράδεκτο!


Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.