Η Μαίρη Κουρή εντυπωσίασε τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη
kourh-kede

Τον Δήμο Ηλιούπολης εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Κουρή στη Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του CEMR που διεξήχθη στη Κύπρο.

Στόχος της πανευρωπαϊκής συνάντησης ήταν η υιοθέτηση της Διακήρυξης για τους Πρόσφυγες.

Η Ελληνική Αντιπροσωπεία τόνισε στους Ευρωπαίους εταίρους την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Κράτη μέλη, μέσα από τα αρμόδια όργανά τους, να συμβάλλουν στη θωράκιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να διασφαλίσουν τα αναγκαία μέσα και τους πόρους για την υποδοχή των προσφύγων.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της επίσκεψης στη Κύπρο, τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Α’ Αντιπρόεδρο Δημήτρη Καφαντάρη είχαν επαφές με τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Κύπρο Ηλία Φωτόπουλο και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Κύπρου και Δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό.

Στη συνάντηση με τον Πρέσβη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στο ρόλο που έχει αναλάβει στο επίπεδο της αντιμετώπισης των προβλημάτων που αφορούν στο προσφυγικό.

Στην αντιπροσωπεία που εκπροσώπησε την Ελλάδα συμμετείχαν, εκτός από τη κα Μαίρη Κουρή, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, η Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη – Βλάχου και ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρης Τσιαντής.

Το βιογραφικό της Mαίρης Κουρή: 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη όπου κατοικώ μέχρι σήμερα.

Είμαι πτυχιούχος της Ιατρικής του 2ου Πανεπιστήμιου της Νάπολης-Ιταλια με βαθμό Άριστα και κάτοχος άδειας άσκησης
του Ιατρικού Επαγγέλματος στην Ιταλία και στην Ελλάδα με άριστη γνώση της Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας.

Έχω την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής και έχω συμμετέχει σε ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.

Εργάζομαι ως Ιατρός στον όμιλο βιοιατρική, στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία καθώς είμαι και Επιστημονικά Υπεύθυνη για την λειτουργιά της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου.

Επίσης συμμετέχω ενεργά ως Ιατρός στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Αγιο Κωνσταντίνο στην Ηλιούπολη με τμήμα υπερήχων παρέχοντας τις Ιατρικές μου υπηρεσίες σε ανέργους, ανασφαλίστους και χαμηλοσυνταξιούχους.
Είμαι παντρεμένη με ένα παιδάκι.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.