Hλιούπολη: Σινεμά με ελεύθερη είσοδο




niaga

Σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, θα απολαύσουμε μία από τις καλύτερες ταινίες του Άλφρεντ Χίτσκοκ την “Υπόθεση Νοτόριους”, στην ταράτσα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Λίγα λόγια για την ταινία:
ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΟΤΟΡΙΟΥΣ (Notorious)
του Άλφρεντ Χίτσκοκ (ΗΠΑ, 1946, ασπρόμαυρη, 101′)

Μετά την καταδίκη του Γερμανού πατέρα της για εσχάτη προδοσία εις βάρος των Η.Π.Α., η Αλίσια Χούμπερμαν στρατολογείται από τον Αμερικάνο πράκτορα Ντέβλιν να κατασκοπεύσει έναν κύκλο Ναζιστών, που δραστηριοποιούνται στο Ρίο. Ο έρωτας της Αλίσια για τον Ντέβλιν, καθώς και η αγάπη της για την Αμερική, μια χώρα την οποία αισθάνεται ότι ο πατέρας της πρόδωσε, την ωθούν να δεχτεί την επικίνδυνη για τη ζωή της αποστολή.

Πρωταγωνιστούν: Γκραντ, Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Κλάουντ Ρέινς, Αλέξης Μινωτής κ.ά.

Η επόμενη προβολή θα γίνει στις 20 Ιουλίου, στο Αναψυκτήριο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής». Θα απολαύσουμε τη Μέριλιν Μονρόε στην ταινία “Νιαγάρας”.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.