Hλιούπολη: “Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά….” (EIKONEΣ)




ilsi1 ilsi3 illsi2

therinos3

Κατάμεστος ήταν στη χθεσινή πρεμιέρα ο Δημοτικός Κινηματογράφος Hλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη».

Eκατοντάδες Ηλιουπολίτισσες και Ηλιουπολίτες, παρακολούθησαν την ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου «Suntan», με πρωταγωνιστές τους Μάκη Παπαδημητρίου, Έλλη Τρίγγου, Χαρά Κότσαλη, Μιλού Φαν Γκρούσεν, Ντίμι Χαρτ, Μάρκους Κόλλεν, Γιάννη Τσορτέκη, Παύλο Ορκόπουλο, Μαρία Καλλιμάνη, Σύλλα Τζουμέρκα, Γιάννη Οικονομίδη, Νίκο Τριανταφυλλίδη κ.ά.

Τη βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου, κος Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, με μία σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα του Κινηματογράφου και στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την αναβάθμιση της λειτουργίας του. Έπειτα, ο Δήμαρχος της πόλης, κος Βασίλης Βαλασόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον ηθοποιό κ. Μάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει μεγαλώσει στην Ηλιούπολη και έχει διακριθεί για τις ερμηνείες του τόσο στο Θέατρο όσο και στον Κινηματογράφο. Εκείνος την παρέλαβε με συγκίνηση, ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο για το τιμητικό αφιέρωμα & έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΔΗΛ για την επιλογή των ταινιών. Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει το ταλέντο του, παρακολουθώντας, στη συνέχεια, την ταινία «Suntan», που ο κος Παπαδημητρίου έχει τον κεντρικό πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.

therinos2
Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά, έφηβους και ευρύτερα για όλη την οικογένεια, στην Α΄ προβολή.
Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών θα κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.
Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο.
Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν και αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές του καλοκαιριού.

terinos1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΕΔΩ

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο:

5,60 € γενική είσοδος και 3,40 € για παιδιά και νέους έως 18 ετών, πολύτεκνους, φοιτητές, άνεργους, στρατιώτες και κατόχους πράσινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης.
Για άτομα άνω των 60 ετών, άτομα με αναπηρία άνω των 67% και κατόχους κόκκινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν.

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΝΕΜΑ

Παράλληλα με τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου και με στόχο να ζωντανέψουν οι γειτονιές της πόλης, θα γίνουν προβολές αγαπημένων κλασικών ταινιών σε ανοιχτούς χώρους της Ηλιούπολης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου, στο τηλ. 210 9937870 ή στο www.politismos-ilioupoli.gr.

Χορηγός Επικοινωνίας : Ραδιοφωνικός Σταθμός Δίεση 101,3 Fm

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.