Aπελευθερώνουν τα πεζοδρόμια στις πλατείες της Ηλιούπολης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




kentrikikolaz

Ξεκίνησε η σταδιακή απελευθέρωση των πεζοδρομίων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κεντρική), της Ηλιούπολης. Ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος, ευχαριστεί τους  επιχειρηματίες για τη συνεργασία τους και όπως λέει η δράση θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, της πόλης.

Ο πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, Κώστας Σεφτελής σε ανάρτησή του στο facebook γράφει:

Εικόνες όμορφες για την πόλη μας!

Την Πόλη που θέλουμε όλοι να
– να σέβεται την ταυτότητα της,
– αυτούς που την κατοικούν και που την επισκέπτονται
– το σύνολο των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών και
– το κυριότερο αυτούς που αντιμετωπίζουν κινητικά και άλλα προβλήματα.

Είμαι βέβαιος πως το θέλουμε όλοι, αφού αυτό προκύπτει από την προσωπική μου εμπειρία και την άψογη συνεργασία που είχα και έχω με το σύνολο των επιχειρήσεων.
Όλοι διαπιστώναμε τα προβλήματα, αλλά ο ένας θεωρούσε υπεύθυνο τον άλλον και τη λύση τη μεταφέραμε για αργότερα.

Οι συνθήκες πλέον ωρίμασαν και αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει θέληση, κατανόηση και διάλογος και η συν αντίληψη πως είναι κοινό το συμφέρον για όμορφους και λειτουργικούς κοινόχρηστους χώρους, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά, όπως αυτά που βλέπουμε.

Από αυτό κερδίζουν όλοι.
Κερδίζει και ενισχύεται η τοπική μας αγορά,
ωφελούνται οι συμπολίτες μας,
ομορφαίνει Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε και να διευρύνουμε αυτές τις κοινές παρεμβάσεις, όπως λέει και ο Δήμαρχος μας και στις υπόλοιπες πλατείες, πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου, τους επιχειρηματίες για τη συνεργασία τους, τους συμπολίτες μας που συμμετέχουν και μας υποδεικνύουν τις βελτιώσεις που κάνουμε, τους συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους και φυσικά τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

k3

ken1

ken2

kentriki1

kentriki2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.