Εκατοντάδες παιδιά στο summer camp του δήμου Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




kagly4

Με πολύ μικρό κόστος (50 ευρώ για πέντε εβδομάδες) εκατοντάδες παιδιά θα απολαύσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα καθημερινής δημιουργικής απασχόλησης στην παραλία, το βουνό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γλυφάδας.

Η συνολική του διάρκεια θα είναι πέντε εβδομάδες (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου) καθημερινά από τις 7:30 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.

Η γιορτή των εγκαινίων έγινε με την εμβληματική παρουσία των πρωταθλητών Αντώνη Φώτση και Δημήτρη Παπανικολάου – που θα επιμεληθεί πολλές πτυχές του προγράμματος.

Το  summer camp είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της πόλης. Στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών των κατοίκων της Γλυφάδας και η προσφορά ψυχαγωγίας, δημιουργικής απασχόλησης και γνώσης στα παιδιά.

Στις καλοκαιρινές δραστηριότητες τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με ένα πλήθος αθλημάτων (στίβο, μπάσκετ, κολύμβηση, κλπ,) και θα συμμετέχουν σε πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές εκδρομές σε μουσεία και αλλού, ενώ θα υπάρχουν καθημερινά αθλητικές δράσεις, δημιουργικά παιχνίδια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στις όμορφες παραλίες των νοτίων προαστίων, να εκφραστούν δημιουργικά, να συνδεθούν με το κομμάτι της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, να γελάσουν με αγαπημένα παλιά και νέα παιχνίδια, να ξεχαστούν μέσα από τις περιπέτειες ηρώων του κινηματογράφου, να ενδυναμώσουν τα θετικά τους γνωρίσματα, να δημιουργήσουν παρέες και σχέσεις φιλίας και συντροφικότητας!

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, έγραψε στο facebook:

Το summer camp του Δήμου Γλυφάδας είναι γεγονός! Από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουλίου εκατοντάδες παιδιά, 6-14 ετών – περισσότερα από κάθε άλλη φορά – θα περάσουν πέντε εβδομάδες με 52 συνολικά δραστηριότητες αθλητικές, πολιτιστικές και πολλές πολλές ακόμα. Ένα πλούσιο για τα παιδιά – και χαλαρωτικό για τους γονείς! – πρόγραμμα καθημερινής δημιουργικής απασχόλησης στην παραλία, το βουνό και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας.
Μπράβο Periklis Dorkofikis Natasha Argiropoulou Maria Papazoglou για την οργάνωση και την προετοιμασία. Καλό καλοκαίρι!

Dimitris PapanikolaouΤα παιδια ειναι το μελλον αρκει να τα φερνουμε οσο πιο συχνα γινεται κοντα μεσω του Αθλητισμου η αλλων δραστηριοτητων και οχι να μιλανε πισω απο ενα ψυχρο πληκτρολογιο .Πρωτη μερα του summer camp της Γλυφαδας με τον Τομεαρχη Αθλητισμου Periklis Dorkofikis να το οργανωνει και φετος και να κλεινει…. κοντα στις 1.000.. συμμετοχες με πρωτο καλεσμενο τον Αντωνη Φωτση.

papanikolaoufo

 

 

 

 

kagly1

kagly2

kagly3

kagly5

kagly6

kagly7

kagly8

kagly9

kagly10

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.