“Δυστυχώς το κράτος θέλει την τοπική αυτοδιοίκηση καρπαζοεισπράκτορα”




kondylismarinaaerodromio

Για τις εξελίξεις στο Ελληνικό και στην μαρίνα Αλίμου, αναφέρθηκε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

“Το κράτος είναι αφερέγγυο απέναντι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον περασμένο Νοέμβριο πήραμε την απόφαση μέσα από το δημοτικό συμβούλιο να πούμε ναι στην επένδυση στο Ελληνικό με την προϋπόθεση ότι θα ανοίξει δημόσιος διάλογος.

Δεν έγινε ποτέ! Μαθαίνουμε ότι υπογράφεται  το περίφημο μνημόνιο MoU, στο οποίο υποτίθεται ότι θα υπήρχαν και οι απαιτήσεις των δήμων.

Δεν θα αποδεχτούμε εν λευκώ τίποτα, εφόσον υπάρχουν ανοιχτά περιβαλλοντικά ζητήματα,  για ένα έργο που θα επηρεάσει την ποιότητα ζωής των επόμενων γενιών.

Δυστυχώς το κράτος θέλει την τοπική αυτοδιοίκηση καρπαζοεισπράκτορα. Θα μας βρουν μπροστά τους!

Ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ και για το νέο διαγωνισμό που πρόκειται να προκηρυχθεί για τη μαρίνα του Αλίμου. Όπως και στο παρελθόν που μπλοκάραμε τη διαδικασία έτσι και τώρα δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνει τίποτα, χωρίς διαβούλευση”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

“Δυναμίτη” στο Ελληνικό βάζουν Κονδύλης και Παπανικολάου

Ανδρέας Κονδύλης: “στο ΤΑΙΠΕΔ βλέπουν τη μαρίνα Αλίμου σαν οικόπεδο” (VIDEO)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.