To Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων θα καθαρίσει την ελεύθερη παραλία του Αλίμου




Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα περιβάλλοντος οργανώνει ομαδικό καθαρισμό, της ελεύθερης για το κοινό, παραλίας του Αλίμου. Καλεσμένοι στην προσπάθεια αυτή είναι όλοι όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος και κάτοχοι σκύλων μαζί με τους σκύλους τους ή χωρίς.

Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε την παραλία αλλά και να δείξουμε ότι οι συνειδητοποιημένοι κυνόφιλοι δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στο διπλανό τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για όσους έρθουν με τα σκυλάκια τους, θα πρέπει να τα κρατάμε με λουρί για λόγους ασφαλείας, για να μη ενοχλήσουμε τους λουόμενους αλλά και γιατί έτσι ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα και με την άδεια του Δήμου Αλίμου και την κτηνιατρική υποστήριξη από την CURA ANIMALIS.(Λουτρά Αλίμου, ελεύθερη παραλία, Λ.Αλίμου και Ποσειδώνος 100 μέτρα προς Γλυφάδα)Συμπαραστάτες μας ΣΑΖΑ Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλίμου, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας.Με την υποστήριξη της PROPLAN.
Ώρα έναρξης 11.00πμ Λήξη 14.00 μμ
Επικοινωνία ΕΚΕΣ 2109830601 12-17μμ Θοδωρής Τριάντης,Β. Βολανάκης [email protected]
www.ekes.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.