Έτρεξαν κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2352016 112423 μμ.bmp

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ το «Run me to the Moon» – ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου, κάτω από το φως της ανοιξιάτικης πανσελήνου, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας.

Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων έγινε στις 9 το βράδυ, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, με περισσότερους από χίλιους δρομείς, κάθε ηλικίας, να συμμετέχουν στην πρωτότυπη αυτή διοργάνωση. Μέρος των εσόδων του αγώνα θα ενισχύσει την Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2352016 112313 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2352016 112332 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2352016 112502 μμ.bmp

Στιγμιότυπο πλήρους οθόνης 2352016 112243 μμ.bmp

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας. «Η δημοτική μας αρχή θα συνεχίσει να φιλοξενεί και να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις και να στηρίζει τον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου μας γεμίζει με μεγάλη χαρά, ιδίως δε όταν βλέπουμε όλες τις ηλικίες, ακόμα και γονείς με βρέφη στα καρότσια και μικρά παιδιά με πατίνια, να έρχονται και να τρέχουν στη Γλυφάδα μας», δήλωσε ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.