Με τα ήδη εγγεγραμμένα παιδιά θα λειτουργήσει το καλοκαίρι το ΚΔΑΠ




kdap3b1

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους γονείς ότι το πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα συνεχίσει να λειτουργεί κατά τους θερινούς μήνες, απασχολώντας τα παιδιά των εξυπηρετούμενων που είχαν κάνει αίτηση στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης τον Ιούλιο του 2015 (για την περίοδο από Σεπτέμβριο 2015 έως και Αύγουστο 2016). Ο αριθμός των παιδιών που μπορεί να απασχολήσει το Κ.Δ.Α.Π κατά τους θερινούς μήνες έχει συμπληρωθεί με τα παραπάνω παιδιά και έτσι δεν υπάρχει η δυνατότητα νέων αιτήσεων στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία των αιτήσεων για την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται μέσα στο καλοκαίρι και αφορά κάθε φορά ολόκληρη την επόμενη σεζόν (από Σεπτέμβριο μέχρι και Αύγουστο). Μόλις ανακοινωθεί η επόμενη προκήρυξη, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Μένουμε Νότια –έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.