Kαταγγελία: “Βγήκαν όπλα στο Ελληνικό” (VIDEO)




Στην καταγγελία ότι χθες το βράδυ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ μεταναστών, με τον έναν από αυτούς να χρησιμοποιεί όπλο, προέβη ο αντιδήμαρχος Ελληνικού, Βασίλης Κρητικός, περιγράφοντας την εικόνα που επικρατεί στον χώρο που βρίσκονται οι πρόσφυγες.

Ο κ. Βασίλης Κρητικός, μιλώντας στο mega μετέδωσε την καταγγελία που του έγινε, σύμφωνα με την οποία, χθες το βράδυ υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των μεταναστών που βρίσκονται στο Ελληνικό, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, όπως είπε ο ίδιος.

«Αυτοί που πρέπει να το ξέρουν, αν δεν το ξέρουν, να το μάθουν. Γιατί το ξέρουν αρκετοί εδώ και δεν μιλάνε», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Ελληνικού και τόνισε ότι καθημερινά μαζεύουν 5 τόνους σκουπιδιών.

Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό τόνισε ότι οι όμοροι δήμοι αναμένουν ακόμη μία επίσημη απάντηση για το «πότε θα τελειώσει αυτό το αίσχος», κάνοντας λόγο για τριτοκοσμική κατάσταση και για υγειονομική «βόμβα».

«Πρόκειται για εικόνα σταβλισμού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κονδύλης, καθιστώντας σαφές ότι οι δήμοι δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το κράτος που φέρει ευθύνες για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

enikos.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.