Γνωστοί καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν «για τον δρόμο»
Την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 στις 19:00 η Πλατεία Νέας Σμύρνης  φιλοξενεί το 1ο StreetMusicFest 2016.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνουν τη μεγαλύτερη γιορτή για την «Μουσική του δρόμου». Μια γιορτή αγάπης, συνεισφοράς και συμπαράστασης.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Πλανόδιοι καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές, το ταλέντο κα την αγάπη τους και θα τραγουδήσουν για όλους εκείνους που ο δρόμος έχει γίνει το σπίτι τους.

Μαζί με την παρουσία μας, το χειροκρότημά μας και τον ενθουσιασμό μας, προσφέρουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα συγκεντρωθούν σε επιλεγμένα σημεία της πλατείας από τις 19:00 και τελικά θα μοιραστούν σε ομάδες απόρων και αστέγων.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί στην κεντρική μουσική σκηνή όπου γνωστοί καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν «για τον δρόμο».

Συμμετέχουν μεταξύ άλλων οι καλλιτέχνες: Αντώνης Μιτζέλος, ο κρητικός τραγουδιστής Γιώργος Παντερής (με το λαούτο του), οι Φελίπε και Σολ (Into the loop), Saltibagi.

Παρουσιάζουν: η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Αλέξης Παπάς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.