Eλληνικό – Αργυρούπολη: Με προσωπικό ασφαλείας η αποκομιδή των σκουπιδιών




Από την ΠΟΕ –ΟΤΑ ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην 48ωρη Πανελλαδική-Πανεργατική Απεργία που αποφασίσθηκε να αρχίσει την Παρασκευή (6/5), ημέρα έναρξης της διαδικασίας ψήφισης από την ολομέλεια της Βουλής του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου.

Οι Υπηρεσίες Καθαριότητες του Δήμου Eλληνικού-Αργυρούπολης είναι υποχρεωμένες να λειτουργήσουν με το λιγοστό προσωπικό ασφαλείας, για να καλυφθούν μόνο έκτακτες ανάγκες, όπως το Πανηγύρι του Θωμά, οι Λαϊκές Αγορές και τα ευπαθή σημεία υγειονομικού ενδιαφέροντος .

 Επίσης, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει την Παρασκευή (6/5) και η Δημοτική Συγκοινωνία.

 Για αυτόν τον λόγο παρακαλούνται οι πολίτες και οι καταστηματάρχες της πόλης, να περιορίσουν τη ρίψη των σκουπιδιών τους, μέχρι και την Κυριακή 8 Μαϊου 2016, ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα φαινόμενα από τη συσσώρευση σκουπιδιών στα πεζοδρόμια, εκτός των κάδων απόρριψής τους

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.