“Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο” – Απάντηση στο δημοσίευμα του notia.gr (VIDEO)




Fullscreen capture 170516 85910 PM.bmp

Από τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο”, Χαρίλαο Μέξα, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή, σχετικά με την ανάρτηση στο notia.gr με τίτλο  Παραλιακή: Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων έχουν προσλάβει “κυνηγούς μεταναστών”, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

Προς διευκρίνηση των δηλώσεων μου ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο” θέλω να σας ενημερώσω τα κάτωθι:

  • Οι ιδέες και οι αξίες που διέπουν την παράταξή μας έχουν πάντα ως στόχο την πρόβλεψη και αποτροπή της οιασδήποτε έκνομης πράξης από τον οποιονδήποτε. Για αυτό ακριβώς τον λόγο εξ’ αρχής είχαμε δηλώσει πως πρέπει να αποτραπεί η οποιαδήποτε παραχώρηση δημοτικού χώρου για χρησιμοποίησή του ως hot spot, προβλέποντας ότι το πρόβλημα της μαζικής συσσώρευσης ανθρώπων θα διογκωθεί.
  • Οι έτερες παρατάξεις υπό τον φόβο αρνητικών χαρακτηρισμών που σ’ εμάς μας προσδίδουν συχνά πυκνά, (ξενοφοβικοί, ρατσιστές κλπ), δεν προέβησαν στις απαραίτητες ενέργειες που είχαμε προτείνει για την αποτροπή του φαινομένου. Αυτό έχει πλέον διογκωθεί τόσο, ώστε ξεπερνά κατά πολύ, τις φιλότιμες καθ’ όλα τα άλλα προσπάθειες του Δήμου,  έχει δε ως αποτέλεσμα αυτό που όλοι βιώνουμε και στον Δήμο μας αλλά και στους όμορους δήμους.
  • Αυτή την στιγμή μέσα στον χώρο του Ελληνικού και στην ευρύτερη περιοχή, υπάρχουν 4.000 και πλέον ταλαίπωρες ψυχές, οι οποίες είναι έρμαιες καταρχήν των καταστάσεων που δημιούργησε η αναλγησία της κυβέρνησης και οι εκάστοτε ΜΚΟ που “συνδράμουν φιλότιμα”, λαμβάνοντας φυσικά υπέρογκα ποσά για την “φιλευσπλαχνία” τους, την ώρα που ο Έλληνας δημότης-πολίτης πένεται.
  • Το υφιστάμενο πρόβλημα ξεπερνά τις δυνατότητες παρέμβασης του Δήμου, λόγω της συνεχούς, καθημερινής διόγκωσης του, γεγονός το οποίο μαρτυρούν και δημοσιογραφικές αποκαλύψεις σχετικές με  όπλα, κακοποιήσεις – βιασμούς παιδιών, μαστροπεία, ναρκωτικά και λοιπές έκνομες πράξεις.
  • Η προβληματική κατάσταση της παραλίας εγγύς του καταυλισμού του Ελληνικού κλιμακώνεται προς το χειρότερο καθημερινά, με αποτέλεσμα οι δημότες να τελούν υπό καθεστώς αυξανομένης ανησυχίας, ανασφάλειας και φόβου.
  • Με αφορμή όλα τα παραπάνω, στο δημοτικό συμβούλιο που έλαβε χώρα στις 16/05/2016,  σας μετέφερα την πληροφορία της οποίας έγινα  κοινωνός, ότι νυκτερινά καταστήματα διασκέδασης της  μείζονος περιοχής, προκειμένου να διασφαλίσουν την αδιατάρακτη λειτουργία τους και την γαλήνη των πελατών τους, στοχεύουν να προσλάβουν “εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας”, ώστε να διασφαλίσουν τα προαναφερόμενα.
  • Ο λόγος της επί του αντικειμένου τοποθέτησής μας είναι (εκτός από το ενδιαφέρον για τον πληθυσμό της περιοχής) η ακλόνητη πεποίθησή μας ότι, μόνος αρμόδιος εγγυητής της κοινωνικής τάξης και της προστασίας των πολιτών είναι η Ελληνική Αστυνομία.
  • Κλείνοντας, θέλω να τονίσω ότι κάθε διαφορετική προσέγγιση ή μεθερμηνεία των δηλώσεών μου είναι αστήρικτη και είτε αποτελεί διεργασία δόλιας παραπληροφόρησης είτε αφελή πλάνη.

Για την “Ελληνική Αυγή για τον Άλιμο”,

Μετά τιμής,

Χαρίλαος Μέξας, Δημοτικός Σύμβουλος

Το notia.gr στην ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:

Παραλιακή: Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων έχουν προσλάβει “κυνηγούς μεταναστών”

Το ακούσαμε στο χτεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο Αλίμου και ανατριχιάσαμε: Ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην παραλιακή, έχουν προσλάβει μπράβους για να προστατεύουν τους πελάτες τους από τους μετανάστες!

To είπε ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για το Δήμο Αλίμου”, Χαρίλαος Μέξας, στη συζήτηση για τον καταυλισμό του Ελληνικού.

Φανταστείτε τι θα συμβεί αν κάποιος ανόητος, που δεν πολυχωνεύει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες δείξει…υπερβάλλοντα ζήλο. Τα “καλά” της Μυκόνου…

Η επίμαχη αναφορά του κ.Μέξα, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει το localtv.gr που αναμεταδίδει στο ίντερνετ τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου έχει ως εξής:

“Kύριε δήμαρχε ξέρετε ότι έμαθα ότι κάποια νυχτερινά μπαρ τα οποία θα ανοίξουν τώρα μετά το τέλος του Μαΐου, ετοιμάζουν μπράβους να βγαίνουν στην περιοχή για να προστατεύουν τους πελάτες τους. Δηλαδή τι θα το κάνουμε “Φαρ Ουέστ”; Σε ποια έννομη πόλη γίνεται αυτό; Που είναι η αστυνομία ελέγξτε το αυτό που σας είπα. Μεγάλο κατάστημα της περιοχής το οποίο υπάρχει απέναντι το βράδυ θα βάλει μπράβους έξω έτσι ώστε όταν βλέπει ότι κινδυνεύουν οι πελάτες του θα βιαιοπραγούν. Πρώτα τους είχε στο μαγαζί του δεν τους είχε έξω…”

Ολόκληρη η τοποθέτηση του κ.Μέξα είναι ΕΔΩ (από το 1:09:18 έως το 1:16:15)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.