Ανοικτή ομιλία στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη»




parkinson

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» έχουν δημιουργήσει την κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολης» η οποία διενεργεί δράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Η προσπάθεια για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προώθηση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της νόσου συνεχίζεται με την ακόλουθη ενημερωτική/συμβουλευτική ομιλία:

«Αντιμετώπιση freezing/παγώματος και των συνεπειών του στους ασθενείς με ν. Parkinson»

Παρασκευή 3/6/2016, ώρα 18:00 στο Δημαρχείο

Η ομιλία θα είναι ανοικτή στα μέλη της κοινότητας «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολη» με στόχο την έγκυρη ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση. Στις δραστηριότητες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας, ασθενείς ή φροντιστές αρκεί να γίνουν μέλη της κοινότητας.

Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Γίνε δωρεάν μέλος δηλώνοντας συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.