Α.Ο. “Δάφνη”: Φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα μπάσκετ




Την Κυριακή 8-5-2016 και ώρα 18:00, στο Παλιό Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου, ο Α.Ο. “Δάφνη” γιορτάζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα μπάσκετ και την επάνοδο της στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ μετά από δέκα χρόνια.

Της προγραμματισμένης γιορτής θα προηγηθεί ένας φιλανθρωπικός αγώνας, συμβολικού χαρακτήρα μεταξύ ομάδας γονέων του Συλλόγου και ομάδας μελών του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή μας στον σκοπό της ύπαρξης του Συλλόγου. 
Θα ακολουθήσει αγώνας με πρωταγωνίστρια την ανδρική ομάδα του Α.Ο. “Δάφνη” που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αλλά και μεγάλες συγκινήσεις.
Ο Α.Ο. “Δάφνη” περιμένει όλους τους φίλους του να χειροκροτήσουν την ανδρική ομάδα και να …βάλουν ένα καλάθι για τη ΦΛΟΓΑ!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.