Στο γραφείο του πρωθυπουργού η επιστολή της “Ελληνικό Α.Ε.” για την κατάσταση του καταυλισμού στο πρώην αεροδρόμιο

Συγγραφέας
9 Απριλίου, 2016
2 λεπτά διάβασμα

Επιστολή στους αρμόδιους υπουργούς την οποία κοινοποιεί στο γραφείο του πρωθυπουργού και στους δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας, απέστειλε η “Ελληνικό Α.Ε.” για την κατάσταση που επικρατεί στον προσφυγικό καταυλισμό του πρώην αεροδρομίου. Στην επιστολή την οποία υπογράφει η Σουλτάνα Σπυροπούλου (πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος), η εταιρία ζητά να μεταφερθούν αλλού οι πρόσφυγες γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και επεισοδίων, ενώ γίνεται αναφορά και στις συνθήκες υγιεινής.

” Η διάρκεια της παραχώρησης έχει λήξει από τις 31 Μαρτίου” αναφέρει η επιστολή

“Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει πλέον καταστεί ανεξέλεγκτη και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους γιατί ο αριθμός των προσφύγων (6.000) ξεπερνά τις αντικειμενικές δυνατότητες φιλοξενίας με αποτέλεσμα να παρατηρούνται ακραίες και ιδιαίτερα επικίνδυνες καταστάσεις. Η κατάσταση καθίσταται αντικειμενικά πέρα κάθε δυνατότητας ελέγχου από την “Ελληνικό Α.Ε.” . Η ιδιωτική εταιρία φύλαξης που διαθέτει η εταιρία αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση ενώ η παρουσία της αστυνομίας δεν είναι επαρκής”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας