Σύζυγος του Μιχάλη Γιατράκη: “Δε γνωρίζω ούτε και υποψιάζομαι κάποιον ή κάτι” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του επιχειρηματία Μιχάλη Γιατράκη που άγνωστοι “γάζωσαν” με 14 σφαίρες τη νύχτα στον Άλιμο.

Η γυναίκα, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 42χρονου ιδιοκτήτη μπαρ και αθλητή του body building δηλώνει στο enikos.gr μέσω του δικηγόρου της, Δημήτρη Γκαβέλα, ότι ο σύζυγος της δεν είχε αντιδικίες. Επίσης τονίζει ότι η ίδια είναι αφοσιωμένη στην ανατροφή του τρίχρονου παιδιού τους .

«Είμαι συγκλονισμένη από τον βίαιο και απροσδόκητο θάνατο του συζύγου μου και πατέρα του παιδιού μου. Ο σύζυγός μου δεν γνωρίζω να είχε διαφορές ή εχθρότητες με κάποιον. Δε γνωρίζω ούτε και υποψιάζομαι κάποιον ή κάτι διότι ήμουν και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί μου και τις καθημερινές του ανάγκες. Μοναδική μου μέριμνα αυτή τη στιγμή της απώλειας είναι το παιδί μου και η προστασία του σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία. Αυτό ζητώ να γίνει σεβαστό απ’ όλους»

 

Πρωταθλητής του Bodybuiding, εκτός από ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου, ήταν ο 42χρονος Μιχάλης Γιατράκης, τον οποίο εκτέλεσαν με μαφιόζικο τρόπο έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.

Πριν από κάθε αγώνα έκανε αυστηρή διατροφή και σκληρή προπόνηση  και συνεχώς προσπαθούσε να εξελίξει την τεχνική του

 

 

 

 

 

 

Αστυνομικές πηγές αποδίδουν την εκτέλεση του Γιατράκη πιθανότατα σε προσωπικές διαφορές. Αυτό μαρτυρά- κατά τις ίδιες πηγές- ο τρόπος που «γαζώθηκε» το θύμα. Κι αυτό γιατί οι δράστες χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και όχι πιστόλι, όπως γίνεται σε άλλου είδους εκτελέσεις, ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο και όχι σε μοτοσικλέτες που είναι το πιό σύνηθες.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιατράκης απασχόλησε τις αρχές. Οπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές είχε συλληφθεί στη Λάρισα για κατοχή 300 γραμμαρίων κοκαΐνης το 2004, φυλακίστηκε και εξέτισε την ποινή του μέχρι το 2009, οπότε κι αποφυλακίστηκε.

Aυτό είναι το club που διατηρούσε ο 42χρονος

Ως «χώρος καλαίσθητος και πολυτελής με μεγάλα άνετα δωμάτια με ντους και πετσέτες μιας χρήσης» και με  «Κορίτσια τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά της Αθήνας» διαφημίζεται στο διαδίκτυο το νυχτερινό κέντρο του Μιχάλη Γιατράκη.

Στη διαφημιστή ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφέρεται επίσης οτι «όλες οι κοπέλες που εργάζονται σε εμάς είναι απολύτως υγιείς και πληρούν τους απαραίτητους όρους και πρόσφατους ιατρικούς ελέγχους»

 

 

 

H ανάρτηση στο διαδίκτυο

Χώρος καλαίσθητος και πολυτελής με μεγάλα άνετα δωμάτια με ντους και πετσέτες μιας χρήσης… Κορίτσια τα πιο καλλίγραμμα και εντυπωσιακά της Αθήνας!

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς πελάτες του στούντιό μας, οτι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι όλες οι κοπέλες που εργάζονται σε εμάς είναι απολύτως υγιείς και πληρούν τους απαραίτητους όρους και πρόσφατους ιατρικούς ελέγχους. Από τώρα και στο εξής, θα μπορείτε να δείτε στην καρτέλα της κάθε κοπέλας, τα αποτελέσματα των ιατρικών της εξετάσεων που θα ανανεώνονται κάθε 15/20 μέρες. Θα υπάρχει ένα ιατρικό αρχείο στην κάθε εργαζόμενη σε εμάς, έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι ότι ήταν και είναι υγιής. Γιατί όπως λέει και μια κινέζικη παροιμία: “Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις” και στη συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει όλα τα χρήματα του κόσμου και όλες τις λέξεις εφόσον πρόκειται για την υγεία όλων μας. Επίσης, όποιος από τους αγαπητούς μας πελάτες θα θέλει κατά την επίσκεψή του να δει τις ιατρικές εξετάσεις μπορεί απλά να το ζητήσει ευγενικά και το αίτημά του θα ικανοποιηθεί άμεσα. Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, τις κοπέλες, τις κυρίες και τους κυρίους στην υποδοχή για την υποστήριξη, τον σεβασμό και την συμπαράσταση όλες αυτές τις μέρες. Τα νέα επαναστατικά προγράμματα ξεκίνησαν με σκοπό να ευχαριστήσουμε ακόμα περισσότερο τον κόσμο μας. Μια απλή επίσκεψη στο στούντιο μας αρκεί για να σας πείσει!!

Σας περιμένουμε κάθε μέρα μέχρι τις 7 το πρωί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.