Πρωταθλήτρια η Ηλιούπολη! (EIKONEΣ)




Η Ηλιούπολη κατέκτησε το πρωτάθλημα έχοντας μόλις μία ήττα στην δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γύρου και από τότε είναι αήττητη.
Τον προβιβασμό στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών (μετά από πολλά χρόνια), πανηγυρίζει η ομάδα της Ηλιούπολης, η οποία κέρδισε, εντός έδρας, με 67-50 τα Καλύβια στο πρώτο ματς των τελικών, αλλά έχοντας από την κανονική περίοδο το υπέρ της 2-0 στις νίκες, με συνολικό σκορ 3-0 στην σειρά, κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας για την Α’ ΕΣΚΑ και κατ’ επέκταση, την άνοδο! Μοναδική ήττα σε όλη την σεζόν (στο πρωτάθλημα), ήταν αυτή στου Ζωγράφου, στην κανονική περίοδο. Τα Καλύβια εξάλλου, κατετάγησαν στη 2η θέση και το βράδυ, με το ματς Ζωγράφου-Προμηθέας, θα οριστικοποιηθεί η 3η-4η θέση. Οσον αφορά το ματς στην Ηλιούπολη, που διεξήχθη μεσημέρι Κυριακής, εξαιτίας γηπεδικών λόγων, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών, διεθνείς παίκτριες, προπονητές, φίλοι και των δύο ομάδων, παιδιά, με την ατμόσφαιρα να είναι γιορτινή και τις θριαμβεύτριες να σηκώνουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ηλιούπολη 67
Καλύβια 50

Διαιτητές: Σώμος, Παυλόπουλος

Δεκάλεπτα: 12-22, 25-28, 41-40, 67-50.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Γερεουδάκης, Στανέλλος): Νταή 13, Γεωργούση 17 (3), Λελεδάκη 3, Μπακαλέξη 6, Παππά, Λεντζάκη, Καλοπίτα 7, Τσιμτσιλή 9 (1), Χριστοδούλου, Κολοβού 12, Καλλή, Μουσάδη.

KAΛΥΒΙΑ (Αναγνώστου, Τσουλούφης): Χελιώτη 7, Ρεντζεπέρη 12, Αρβανίτη 6, Σερέτη 8, Τόση, Μαστρογιαννίδου 9, Καμπέρη, Γανωτή, Λιβέρη, Αυγουστίνου 5 (1), Aνωγειαννάκη 3.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.