Πρόγραμμα ψεκασμών στη Γλυφάδα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών, ο Δήμος Γλυφάδας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για επίγειο ψεκασμό, βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, όλων των σημείων στην πόλη που παρουσιάζουν υψηλό βαθμό επικινδυνότητας, όπως ρέματα, φρεάτια, στάσιμα νερά, κλπ.

Σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Αττικής και σε συνεννόηση με το ΚΕΕΛΠΝΟ, πραγματοποιούνται βιολογικοί ψεκασμοί και λαμβάνεται κάθε πρόνοια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία των πολιτών και ιδίως των ευάλωτων ομάδων. Οι ψεκασμοί γίνονται με εγκεκριμένα σκευάσματα, με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές. Οι ψεκασμοί θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε όλο το προσεχές διάστημα.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι ο Δήμος Γλυφάδας βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή και παίρνει κάθε απαιτούμενο μέτρο. Με βάση και τις οδηγίες και τις συστάσεις από τους αρμόδιους φορείς, οι ψεκασμοί και κάθε άλλη απαραίτητη σχετική ενέργεια έχουν εντατικοποιηθεί και θα συνεχίσουν σε εντατικούς ρυθμούς, λόγω της αυξημένης παρουσίας μεταναστών στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.