Πως θα σωθείτε από βέβαιo θάνατο εάν «κολλήσει» τροφή στο λαιμό σας και είστε μόνοι (VΙDΕΟ)




Τρώτε στο τραπέζι και όπως καταπίνετε, η μπουκιά κολλάει και φράζει το λαιμό σας. Δεν μπορείτε να αναπνεύσετε και είστε μόνοι. Πνίγεστε και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει.

Είναι από τις πιο δυσάρεστες περιπτώσει που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο από ασφυξία. Να κολλήσει τροφή στο λαιμό σας και να μην μπορείτε να αναπνεύσετε.

Να είστε μόνοι να μην υπάρχει κάποιος δίπλα σας που θα μπορούσε με δύναμη να πιέσει το διάφραγμα σας και να αποβάλλετε τη μπουκιά. Δείτε έναν τρόπο που προτείνει το ιατρικό προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, το οποίο εάν πετύχει θα σας σώσει τη ζωή

Το ζητούμενο σε μια τέτοια περίπτωση είναι με κάποιον τρόπο να καταφέρετε να ξεφράξετε τις αεροφόρους οδούς από την τροφή που έχει κολλήσει και να μπορέσετε να αναπνεύσετε.

Μόλις λοιπόν στραβοκαταπιείτε και νιώσετε να πνίγεστε δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, αλλά πρέπει να αντιδράσετε και γρήγορα διότι πλέον ο χρόνος για την ίδια σας τη ζωή αρχίζει και μετράει αντίστροφα.

Γονατίστε σαν να είστε έτοιμοι να κάνετε πους απς. Απλώστε το κορμί σας και στη συνέχει με ορμή ταχύτητα και δύναμη πρέπει να πέσετε στο πάτωμα και ολόκληρο το βάρος της πτώσης να το απορροφήσει το στομάχι και οι πνεύμονες.

Αυτό σημαίνει ότι θα πιεστούν πολύ, ότι θα πιεστεί και το διάφραγμα σας και έχετε μεγάλη πιθανότητα το σώμα σας να διώξει την τροφή που σας φράζει τον αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ – TO PONTIKI.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.