Νέα Σμύρνη: Η συγκινητική ιστορία της μικρής Khawla, που βρέθηκε μισοπνιγμένη στο Αιγαίο




(Γράφει η Ντόρα Κασιμέρη – πρόεδρος του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας “ηλιαχτίδα”)

Στο δωμάτιο τους στην "ηλιαχτίδα", με την Πρόεδρο Ντόρα Κασιμέρη
Ωνάσειο Καρδειοχειρουργικό Κέντρο

Ας χαρούμε όλοι μαζί, το αποτέλεσμα μιας ανθρώπινης προσπάθειας!!!
Μια ιστορία ενός μικρού παιδιού που διαδραματίστηκε, από τη Συρία, στην Τουρκία, στην Κω και μισοπνιγμένο με τους γονείς του, κατέληξε στην «ηλιαχτίδα».
Μια ιστορία γεμάτη πόνο, άγχος, προσπάθεια συμπαράστασης εκ μέρους μας, σε δυο φοβισμένα, ταλαίπωρα παιδιά, τους γονείς της μικρής Khawla, που βρέθηκαν σε ένα άγνωστο μέρος με αγνώστους, χωρίς να γνωρίζουν ούτε καν τη γλώσσα να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Και το μικρό κοριτσάκι τους, στο Ωνάσειο, όπου εκεί δόθηκε η μεγάλη μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή!!!
Ήταν τόσο δραματικό το όλο γεγονός, που ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ζήτησε να δει τη μικρή φιλοξενούμενη της «ηλιαχτίδα».
Μετά από τέσσερις μήνες, με πολλή χαρά αλλά και με ιδιαίτερη συγκίνηση, αποχαιρετήσαμε την οικογένεια που έφευγε, με περίεργα και αμφιλεγόμενα συναισθήματα, χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει στην καινούρια της πατρίδα, τη Γερμανία!!!

Η καινούρια τους ζωή στο Αμβούργο
Με φίλους στο καινούριο τους σπίτι.

Σήμερα, είμαστε όλοι ευτυχισμένοι, αυτοί που κατάφεραν και κέρδισαν την καινούρια τους ζωή, όπως μας ενημερώνουν, η μικρή Khawla, που είναι πολύ καλύτερα στην υγεία της και οι γονείς της, που αναγνωρίζοντας την προσπάθεια και την αγάπη που τους προσφέραμε, έρχονται και μας ευχαριστούν δημοσίως.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σας πούμε τίποτε περισσότερο.
Τα κείμενα μιλάνε μόνα τους και εμείς δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε το πόσο όμορφα και γεμάτοι νιώθουμε.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βρίσκεστε συνεχώς δίπλα μας και μας δίνετε την ευκαιρία να νιώθουμε ευλογημένοι.!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.