Μοίρασαν πασχαλινά πακέτα και δωροεπιταγές
Διανομή πασχαλινού πακέτου στους ωφελούμενούς της πραγματοποίησε τη Μ. Τρίτη η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Bάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για την ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συνανθρώπων μας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Τα τρόφιμα, τα γλυκίσματα, τα νωπά αρνιά και οι δωροεπιταγές που διανεμήθηκαν συγκεντρώθηκαν χάρη στην ευγενική προσφορά συμπολιτών μας, επιχειρήσεων και φορέων της περιοχής, που επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Η Δημοτική Αρχή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Κοινωνικής Υπηρεσίας ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη συμβολή τους:

Τον μεγάλο χορηγό κύριο Μαρτίνο Αθανάσιο, την Εταιρεία ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Α.Ε. και τον συντοπίτη μας Διευθύνοντα Σύμβουλό της κύριο Τριανταφυλλάκη Αλέξανδρο, τα καταστήματα Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε, τα αρτοζαχαροπλαστεία ΒΕΝΕΡΗ, ΑΦΟΙ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΑΡΤΟΠΟΛΙΣ Βουλιαγμένης & ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ, το ζαχαροπλαστείο LAMURE, τον Α.Ε.Ο. «ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ» & τον .Γ.Σ. «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.