Κώστας Βουτσάς: “Όλοι ενάντια στο bullying” (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Στο κατάμεστο από μαθητές, δασκάλους και γονείς δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παράσταση του Κώστα Βουτσά για παιδιά και νέους με τίτλο «Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων». Η παράσταση πραγματεύεται το φαινόμενο του bullying (εκφοβισμός).

«Είναι μεγάλη μας τιμή που ένας θρύλος του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου ήρθε στην πόλη μας για να παρουσιάσει ένα έργο με ιδιαίτερα κοινωνικά μηνύματα, για μικρούς και μεγάλους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που τίμησε τον Κώστα Βουτσά για την μεγάλη προσφορά του στον πολιτισμό. Ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός ευχαρίστησε τον Δήμο Γλυφάδας για την πρωτοβουλία να τον προσκαλέσουν στην πόλη και κάλεσε τον κόσμο να υποστηρίξει τη διαφορετικότητα και να συμβάλει στον αγώνα κατά του bullying.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

«Ευχαριστώ τον πολυαγαπημένο μας Κώστα Βουτσά για τις στιγμές που μας προσφέρει και τα μηνύματα που μας μεταδίδει, καθώς και όλους τους συναδέλφους ηθοποιούς και τους συντελεστές της παράστασης», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα, τομεάρχης πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας.

Στόχος της παράστασης είναι να προκαλέσει θετικές αλλαγές στην κοινωνία και να συμβάλει στην καταπολέμηση των φαινομένων βίας και εκφοβισμού μέσα κι έξω από τα σχολεία. Επίσης σκοπό έχει την ευαισθητοποίηση και τον γόνιμο προβληματισμό για το bullying. Η παράσταση θέτει ερωτήματα και παρακινεί για δράση και αντίσταση.

Ένα στρογγυλοκέφαλο παιδί γεννιέται σε μια χώρα μυτεροκέφαλων. Θα αντιμετωπίσει τη σκληρότητα, την κοροϊδία και τον εκφοβισμό από τους συνομηλίκους του. Ο βασιλιάς της χώρας (Κώστας Βουτσάς) στέλνει όλα τα παιδιά, στο στρογγυλό δάσος. Εκεί θα ανακαλύψουν τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να χτίσουν μια θετική στάση για τη ζωή και υγιείς σχέσεις με τους άλλους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.