Κοινή Συνέντευξη Τύπου των συν-διοργανωτών των αγώνων «Ειρηνοδρομία 2016»
Στην έδρα του ΣΕΓΑΣ (Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων) παραχώρησαν χθες Τρίτη 19/04/2016 κοινή Συνέντευξη Τύπου με θέμα την διεξαγωγή των αγώνων «Ειρηνοδρομία 2016» στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Παναγούλεια 2016», η δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Ανδρούτσου, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Χρήστος Καπάταης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής.
Η κοινή δράση όλων των παραπάνω, σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας, έχει στόχο μέσα από τις επετειακές εκδηλώσεις «Παναγούλεια 2016» που θα πραγματοποιηθούν στο δήμο Αγίου Δημητρίου προς τιμή και μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, να προωθήσει το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα των πολιτών με την όσο το δυνατό πιο ευρεία συμμετοχή τους στους αγώνες αλλά παράλληλα αποτελεί και σπουδαία δράση υπέρ της ειρήνης.
Η «Ειρηνοδρομία 2016» θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαΐου 2016, και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10, 5 και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ «Kids’ Athletics».
Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε, επίσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ολυμπιονικών, κ. Κοζομπόλη, στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της επίσημης πρέσβειρας των αγώνων.
Όλοι οι ανωτέρω παρευρίσκοντες στη συνέντευξη, δεσμεύτηκαν για τη μεταξύ τους συνεργασία, κάλεσαν τους πολίτες να τιμήσουν με τη συμμετοχή τους την εν λόγω διοργάνωση και δήλωσαν την πεποίθησή τους για την επιτυχή έκβασή της.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.