Οι σπουδαστές Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βραβεύτηκαν από το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
Μια ακόμα σημαντική βράβευση ήρθε να προστεθεί στο πλήθος των κορυφαίων διακρίσεων του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή τους ως προς την ποιότητα σπουδών.

Αυτήν τη φορά, οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)»βραβεύτηκαν από τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, παρουσία των καθηγητών Μαγειρικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ –κ. Μαρίνου Παξινού και κ. Γρηγόρη Καραγιάννη.Eπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας βραβεύτηκαν στο Δημαρχείο Ελληνικού-Αργυρούπολης για την αποτελεσματική στήριξη που παρείχαν σε όλες τις κοινωνικές δράσεις και εκδηλώσεις του δήμου την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και για τα υπέροχα σαρακοστιανά εδέσματα που ετοίμασαν και προσέφεραν στην εκδήλωση «Κούλουμα 2016», την Καθαρά Δευτέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X