«Η κυρά της Αιξωνής, ιστορία ενός αρχαίου δρόμου»




Η παρουσίαση του βιβλίου «Η κυρά της Αιξωνής, ιστορία ενός αρχαίου δρόμου» της συμπολίτισσας μας Αθηνάς Μπίνιου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19.00, στην Αίθουσα «Ιωνία» Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα (παραπλεύρως Δημαρχείου).

Στην παρουσίαση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:  Μαριάννα Μαυραγάνη φιλόλογος και αρχαιολόγος, Αχιλλέας Μανδρίκας σχολικός σύμβουλος με θέμα: «Περιβάλλον και Πολιτισμός» και θα αφηγηθούν η συγγραφέας και έφηβες της περιοχής. Στην εκδήλωση θα προβληθεί οπτικό-ακουστικό υλικό υπό την επιμέλεια του Στέφανου Χατζηστεφάνου. Στον χώρο θα λειτουργήσεις έκθεση ζωγραφικής με έργα Μαρίας Οικονόμου και τέλος, θα διατίθενται βιβλία στον χώρο, και μέρος τον εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η Εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.