Η Ηλιούπολη γιορτάζει (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με επιτυχία και πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου διεξήχθησαν την Κυριακή 17/04/2016 οι Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Ηλιούπολης στα πλαίσια του Εορτασμού των 53 χρόνων από την σύσταση του Δήμου Ηλιούπολης.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Χρήστος Καλαρρύτης, ο αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Γιάννης Γρηγορέας, ο τ. αντιπρόεδρος Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. Παναγιώτης Βιδάλης,, η κα Χριστίνα Σερέτη μέλος Δ.Σ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., ο Αντιπρόεδρος της Δ/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος, παράγοντες Αθλητικών Σωματείων της πόλης μας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Ευχαριστούμε θερμά τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας, το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” , το Κινητικό εργαστήρι, τον Ερυθρό Σταυρό (παράρτημα Ηλιούπολης), και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, που συμμετείχαν και στήριξαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους, τις Εορταστικές Εκδηλώσεις του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. για τον εορτασμό των 53 χρόνων από τη σύσταση του Δήμου Ηλιούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.