Γνωρίστε τους αγώνες προσανατολισμού και τη φύση του Νοτίου Υμηττού
 

Μια διαφορετική δραστηριότητα από τις συνηθισμένες επιφυλάσσει η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού για τους φίλους της φύσης την Κυριακή 10 Απριλίου. Έναν αγώνα προπόνησης προσανατολισμού (orienteering) που θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να διασκεδάσουν, να περιηγηθούν και να γνωρίσουν τον Νότιο Υμηττό αλλά και να διαγωνιστούν σε μια δραστηριότητα που τον τελευταίο καιρό κάνει πάταγο πανευρωπαϊκά και γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη και στη χώρα μας. Με δυνατότητα ατομικής ή ομαδικής (ομάδα μέχρι τριών ατόμων) συμμετοχής, τρεις διαδρομές διαφορετικής δυσκολίας ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικίες και ενημέρωση για τους κανόνες πριν την έναρξη δεν υπάρχουν δικαιολογίες για όποιον χάσει την ευκαιρία! Γνωρίστε τους αγώνες προσανατολισμού και τη φύση του Νοτίου Υμηττού διασκεδάζοντας με την Ε.Δ.Ν.Υ. γιατί οι αγώνες προσανατολισμού είναι ένα παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά!

Τίτλος Δραστηριότητας: Αγώνας Προπόνησης Προσανατολισμού, Νοτίου Υμηττού.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Ημερομηνία/Ώρα: Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 11:00. Έναρξη ενημέρωσης 11:30. Έναρξη αγώνα 12:00.

Σημείο Συνάντησης:
Συμβολή των οδών Υμηττού και Σαρανταπόρου στη Βούλα (πίσω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο), πλησίον πλατείας (Αγ. Νεκταρίου) «Άλσους». Σημειώνεται ότι ο άτυπος αγώνας θα λάβει χώρα σε ψηλότερο σημείο του βουνού, το οποίο θα προσεγγιστεί οδικώς.

Κόστος: Δωρεάν. Παρακαλούμε αφήστε μια συνεισφορά για την Ε.Δ.Ν.Υ.

Οργάνωση:
Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Απαραίτητα:
-Άνετα, γερά παπούτσια (ορειβατικά άρβυλα προτείνονται).
-Νερό/σνακ για προσωπική χρήση.
-Φούτερ/αντιανεμικό.

Χαρακτηριστικά Αγώνα:
-Τρεις Διαδρομές (Μικρή/Μεσαία/Μεγάλη) με τη μικρή να είναι κατάλληλη για μικρά παιδιά και οικογένειες.
-Πυξίδα είναι χρήσιμη αλλά όχι απαραίτητη.
-Συμμετοχή σε ομάδες (μέχρι τριών ατόμων) ή ατομικά.
-Ενημέρωση για τους κανόνες, οδηγίες πριν την έναρξη του αγώνα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.