Γλυφάδα: Παραδόθηκαν οι παιδικές χαρές στον Άγιο Τρύφωνα και στον Άγιο Κωνσταντίνο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
(Γιώργος Παπανικολάου – δήμαρχος Γλυφάδας)

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν σταματάμε ούτε λεπτό!“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Παραδίδουμε δύο ακόμα χώρους παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στις πλατείες της Γλυφάδας, εγκαίρως για τις γιορτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς και συνεχίζουμε με τους υπόλοιπους. Σε καιρούς δύσκολους, η χαρά των παιδιών μας και τα χαμόγελα των γονιών παραμένουν η μεγαλύτερη – και πιο δύσκολα κερδισμένη! – ανταμοιβή για την προσπάθεια αυτή.

Στις φωτογραφίες βλέπετε τις παιδικές χαρές στον Άγιο Τρύφωνα και στον Άγιο Κωνσταντίνο, όπως ήταν κατά την εξέλιξη των εργασιών και μετά την ολοκλήρωσή τους.

Αυτό που δεν αποτυπώνουν οι εικόνες είναι το μεράκι, η επιμέλεια και η αγωνία όλων μας να αναβαθμίσουμε όλες τις παιδικές χαρές στο Δήμο μας, ώστε τα παιδιά να χαίρονται το πιο όμορφο περιβάλλον και να διασκεδάζουν με ασφάλεια. Σαν να φροντίζουμε το ίδιο μας το σπίτι! Και βεβαίως ελπίζουμε όλοι μαζί να διασφαλίσουμε να παραμείνουν οι χώροι καθαροί και λειτουργικοί.

Συνεχίζουμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.