Eπίδειξη μόδας με μοντέλα Ολυμπιονίκες




(E.N.O.A) FASHION SHOW 2016 με λάμψη και άρωμα αρχαίας Ελλάδας!

Στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών, o αθλητισμός είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια δευτερεύουσα ή περιστασιακή επιδίωξη. Είναι ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Σαββάτο 16 Απριλίου (Ώρα εισόδου: 18.00, Έναρξη επίδειξης: 19.00), ο Ε.Ν.Ο.Α. διοργανώνει μία ιδιαίτερη φιλαθλητική επίδειξη μόδας, στη Χερσόνησο του Αγίου Κοσμά! Και πραγματικά η επίδειξη αυτή είναι ξεχωριστή καθώς τα μοντέλα είναι αγαπημένοι Έλληνες αθλητές, πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες και μέλη του Ομίλου και όλοι οι συμμετέχοντες ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Την διοργάνωση της επίδειξης για μια ακόμη φορά στηρίζει η Τζένυ Οικονόμου Ρίζου. Η παρουσίαση θα γίνει από την Αθηνά Χατζηγιαννοπούλου Σφέτσιου και τον τραγουδιστή Γιάννη Μωραΐτη.

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις τάσεις της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής μόδας από τα καταστήματα New Cult, επιλεγμένα ρούχα από το Emporion by Dominique, τις εξαιρετικές δημιουργίες της συλλογής της Marianas Panayotonacou, μοναδικά κομμάτια από τη συλλογή CINEMA by Panos Zinas και sur mesure κοστούμια από τη συλλογή Prince Erotokritos!

Την επιμέλεια των κοσμημάτων έχει αναλάβει αποκλειστικά η PersonArt by Angie Andritsopoulou!

Η Yalos Optics θα παρουσιάσει τις τελευταίες συλλογές γυαλιών ηλίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Τα Hair Styling and Make Up ART θα πραγματοποιηθούν από το φημισμένο εργαστήριο μακιγιάζ FREDDY MAKE UP STAGE, ενώ ο γνωστός hair stylist Ζήσιμος Βακολέτος, συνεργάτης του Freddy Kalobratsos, Freddy Make Up Stage, θα επιμεληθεί τα χτενίσματα των μοντέλων.

Για πρώτη φορά στην επίδειξη του ΕΝΟΑ θα υπάρχουν εντυπωσιακά σκηνικά με 3d mapping προβολή από την 3d Mapping gr.

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης θα προσφερθεί τσάι και καφές από το Ως Δια Μαγείας catering με συνοδεία χειροποίητων αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.

Ας είμαστε όλοι αρωγοί μιας προσπάθειας που στόχο έχει την ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού και την άθληση της νεολαίας μας σε ένα καθαρά ερασιτεχνικό, αγνό και σωστό περιβάλλον, μακριά από τους πειρασμούς και τις μάστιγες της εποχής μας.

Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ε.Ν.Ο.Α. στο 210 9818525.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.