Ένας Μπραχαμιώτης με ψυχή: Το ταλέντο “Κυριαζής” σημάδεψε τα 81,87 μ




Μεγάλη επιτυχία παγκοσμίου επιπέδου, στο ακόντιο, πέτυχε ο Γιάννης Κυριαζήςαθλητής του ΟΦΚΑ “Οδυσσέας” και δημότης Αγίου Δημητρίου.
Ο πρωταθλητής του ακοντισμού έδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδος, αγωνιζόμενος στα Texas Relays, ένα ακόμη δείγμα των εξαιρετικών δυνατοτήτων του. Έστειλε το ακόντιο στα 81,87 μ. και κατάφερε να σημειώσει μια σειρά από σπουδαία επιτεύγματα.Καταρχήν βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 78,41 μ., έγινε ο τέταρτος κορυφαίος Ελληνας όλων των εποχών στο αγώνισμα και μόλις ο όγδοος που καταφέρνει να περάσει το φράγμα των 80 μ., ενώ σημείωσε επίδοση καλύτερη από τα 79,00 μ., που χρειαζόταν για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ. Παράλληλα έδειξε πως μια βολή στα 83,00 μ. (όριο Ολυμπιακών), δε μοιάζει τόσο μακρινή όσο στην αρχή της σεζόν, όπως επίσης και το πανελλήνιο ρεκόρ Νέων (83,82 μ.) του Κώστα Γκατσιούδη.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 Η σπουδαία αυτή επίδοση ήρθε στο δεύτερο αγώνα της σεζόν για τον Έλληνα αθλητή και μόλις λίγους μήνες από το ατύχημα που είχε το Νοέμρβιο με το ποδήλατο του, το οποίο τον έστειλε για επέμβαση στο χέρι και με σοβαρό τραυματισμό στο πόδι. Στον αγώνα του Τέξας, ο αθλητής δοκίμασε για πρώτη φορά με ολόκληρη φόρα. Το 81,87 μ. έγινε στην πρώτη προσπάθεια, ενώ στη δεύτερη και τελευταία βολή που δοκίμασε έστειλε το ακόντιο στα 76,55 μέτρα. Ο αθλητής δεν πραγματοποίησε όλες τις βολές του, καθώς είχε ενόχληση στον αγκώνα.

Ο Γιάννης Κυριαζής, σπουδάζει σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, με υποτροφία, ενώ συγχρόνως αθλείται, επιτυγχάνοντας επιδόσεις υψηλού επιπέδου, τόσο στις σπουδές του, όσο και στον αθλητισμό.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.