Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Κανείς δεν ξέρει γιατί «έφυγε» η γλυκιά Αφροδίτη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σημείο συνάντησης των συμμαθητών και των φίλων της 15χρονης Αφροδίτης έγινε σήμερα το πρωί η αυλή του σπιτιού της στο Παλαιό Φάληρο, εκεί ακριβώς που επέλεξε να αφήσει την τελευταία της πνοή, χθες το απόγευμα.

Στο 5ο Γυμνάσιο Παλαιόύ Φαλήρου όπου φοιτούσε η 15χρονη κοπέλα δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια και τα παιδιά του σχολείου επισκέπτονταν το σπίτι της για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη, αν και συμμαθητές της αναφέρουν πως έκρυβε μυστικά από τους δικούς της ανθρώπους. Άλλοι πάλι εξομολογούνται πως το κορίτσι δεχόταν πειράγματα από τα άλλα παιδιά λόγω του πάχους της και μάλιστα λένε πως τον τελευταίο καιρό είχε γραφτεί σε γυμναστήριο, όπου και προσπαθούσε να χάσει κιλά.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή της Ειρήνης, μιας φίλης της 15χρονης

«Για την πράξη της αυτή ένα που άκουσα είναι ότι έγραψε τρεις κάρτες μια για κάθε μέλος της οικογένειας της όπου τους έλεγε ότι τους αγαπάει και στην συνέχεια έβαλε την καρέκλα μπροστά από το παράθυρο και πήδηξε. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε, μπορεί να έγινε μέσω Ίντερνετ, δεν ξέρω να σας πω. Αυτό θα το δει η αστυνομία λογικά. Δεν δημιουργούσε πρόβλημα, ήταν κοινωνική, συμπαραστεκόταν σε άτομα. Ούτε που μπορούσαμε να φανταστούμε όταν το ακούσαμε» λέει μεταξύ άλλων συμμαθητής της άτυχης 15χρονης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.