“Το βατραχάκι που πηδούσε στο βάλτο”
Το Τμήμα Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Αγίου Δημητρίου με το Ιατρείο Διακοπής Καπνίσματος, παρουσιάζουν την παιδική θεατρική παράσταση “Το βατραχάκι που πηδούσε στο βάλτο”, από την καλλιτεχνική ομάδα “Καρυδότσουφλο”. Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο αφήγημα της πνευμονολόγου Δήμητρας Μπουσίου*.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού σχολείου, στις 6μμ.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του προγράμματος πρόληψης του καπνίσματος «ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας το οποίο απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές α’βάθμιας και β’βάθμιας εκπαίδευσης και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

*Η Δήμητρα Μπουσίου είναι Ιατρός Πνευμονολόγος – Υπεύθυνη του προγράμματος “ΠΑΡΕ ΑΝΑΣΑ” και υπεύθυνη του Ιατρείου Διακοπής Καπνίσματος του Δήμου Αγ. Δημητρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Λίγα λόγια για την παράσταση: 
Μια συμβολική ιστορία με τεχνική μαύρου θεάτρου για τον εθισμό, το κάπνισμα, τις ουσίες, τις παγίδες και τις εξαρτήσεις.
Ο Χάρης είναι ο κάθε έφηβος, το κάθε παιδί, ένα μικρό γεμάτο χάρες καταπράσινο βατραχάκι. Ανήσυχος, τολμηρός, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες. Δίπλα του οι παγίδες παραμονεύουν. Όσο ο περίγυρος τις μυθοποιεί, τόσο γίνονται επιθυμητές, γοητευτικές και ελκυστικές.. Ο Χάρης θα τολμήσει τη βουτιά στο βάλτο. Σύντομα θα γνωρίσει τι σημαίνει αυτή του η βουτιά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.