“Το όραμα μας είναι μια σύγχρονη, ανοικτή στον πολίτη, Τοπική Οργάνωση”




ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ συμπολίτη,
Με την παρουσία σου στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 20 Δεκεμβρίου 2015, απέδειξες έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και μας έδωσες το θάρρος να σε καλέσουμε να συμμετέχεις στο επόμενο σημαντικό βήμα της πολιτικής διαδικασίας που είναι η εκλογή των προσώπων που θα απαρτίζουν την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στον Άλιμο,της δικής σου Τοπικής.

Η συμμετοχή σου σε αυτές τις εκλογές είναι τώρα πιό σημαντική από ποτέ, δεδομένων των κρίσιμων στιγμών που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι οποίες απαιτούν την ενεργό δραστηριοποίηση όλων μας στα δρώμενα της περιοχής μας.

Εμφορούμενοι από αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες μας, θέλουμε να προβάλλουμε τη σύγχρονη επιταγή της κοινωνίας για ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού, τόσο σε επίπεδο στελεχών, όσο και στο πεδίο των ιδεών και της εφαρμογής αυτών, με αξιακό πάντοτε γνώμονα, το όφελος των συμπολιτών και συνδημοτών μας, το Εθνικό συμφέρον αλλά και την κοινωνική συνεισφορά.

Το όραμα μας είναι μια σύγχρονη, ανοικτή στον πολίτη, Τοπική Οργάνωση που θα έχει ενεργό πολιτικό ρόλο λαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που θα αντιστοιχούν στις πραγματικές ανάγκες και προκλήσεις των καιρών, ιδιαίτερα τη στιγμή που ο δήμος μας τίθεται, εκ των πραγμάτων, στο επίκεντρο του μεταναστευτικού προβλήματος και των -εν δυνάμει -εκρηκτικών διαστάσεων που μπορεί αυτό να λάβει, με την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης για εγκατάσταση στο Ελληνικό ενός μεγάλου αριθμού προσφύγων/μεταναστών.

Ο Δήμος μας, γενέτειρα του μεγάλου ιστορικού Θουκυδίδη, αποτελούσε από αρχαιοτάτων χρόνων, σημείο αναφοράς Πολιτισμού και Δημοκρατίας. Σήμερα, καλείται να υπερασπιστεί την Ιστορία του, δίδοντας μαθήματα πολιτισμού και ανθρωπισμού, διασφαλίζοντας όμως ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Έχοντας ήδη δώσει τις μάχες μας, πολιτικές και κοινωνικές, τόσο στους χώρους των πανεπιστημίων όσο και στην ΟΝΝΕΔ, ώριμοι πλέον επαγγελματίες και υπεύθυνοι πολίτες, δεσμευόμαστε να καταστήσουμε την Τοπική μας ενεργό και δραστήριο πολιτικό κύτταρο, στήριγμα του Νεοδημοκράτη και αρραγή συνδετικό κρίκο μεταξύ του απλού φίλου και μέλους και του κόμματος μας.

Στη νέα μας αυτή πορεία, σας θέλουμε δίπλα μας, συνδιαμορφωτές και συνοδοιπόρους. Η επιλογή σας και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας με την ψήφο σας θα αποτελεί για μας τιμή και συνάμα, ευθύνη.

Με εκτίμηση,
Οι Νέοι υποψήφιοι:

Αλευρομύτης Γιώργος – Λογιστής

Βασιαγεώργης Δημήτρης – Μηχανικός Βιοιατρικής Τεχνολογίας

Θεοδωρακόπουλος Ηλίας – Οικονομολόγος

Ρήγος- Λαλέας Νικήτας Έκτωρ – Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.