Το 5ο Λύκειο Γλυφάδας σήκωσε το κύπελλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Είμαστε περήφανοι που ένα λύκειο της Τερψιθέας και στην πλειοψηφία τους τα παιδιά του ΑΟ Τερψιθέας ήταν πρωταθλητές στο σχολικό τους πρωτάθλημα.
Μας κάνει περήφανους και δυνατούς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια σας καμαρώνουμε και πάνω στις προπονήσεις και στο σχολειό σας με σωστή διαπαιδαγώγησή και αθλητικό πνεύμα.

Aπό τη διοίκηση και το ΔΣ του ΑΟ Τερψιθεας ο πρόεδρος Νίκος Λεβετσοβίτης, ο αντιπρόεδρος Βασιλης Αλεξόπουλος .
Βασίλης Μουλακακης
Γενικός Γραμματέας ΑΟ Τερψιθεας

O  εντεταλμένος  σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης είπε:

Το 5ο Λύκειο πήρε το κύπελλο των περιφερειακών σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου Δ´ διεύθυνσης Υπ. Παιδείας Αττικής.
-Πολλά συγχαρητήρια στα αγόρια του 5ο λυκείου Γλυφάδας για την σπουδαία επιτυχία.Τους εύχομαι αυτό που δεν καταφέραμε εμείς, να φέρουν στο σχολείο μας την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα!
Επίσης να τους ευχαρίστησω γιατί έστω και μέσα από τις φωτογραφίες τους ,μας ξύπνησαν τις δικές μας στιγμές όταν το σχολείο μου, το 5ο κατέκτησε την δεύτερη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Αγόρια και πάλι συγχαρητήρια!
Το μέλλον έτσι και αλλιώς σας ανήκει!!!

Tο glyfada24.gr γράφει:

Το 5ο Λύκειο Γλυφάδας σήκωσε το κύπελλο των περιφερειακών σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου της Δ´ διεύθυνσης Υπ. Παιδείας Αττικής. Νίκησε στο θρυλικό γήπεδο «Ελ Πάσο» το 4ο Λύκειο Καλλιθέας στα πέναλτι με 4-3. Στη κανονική διάρκεια ο αγώνας είχε λήξει 2-2 και τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι: Αγγελής και Μαρινάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του 5ου Λυκείου Γλυφάδας συνεχίζει τους αγώνες της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο επόμενος της θα είναι κάποιο σχολείο από την Ελευσίνα ή τη Μάνδρα.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 Η επιτυχία 5ου Λυκείου ξύπνησε και μνήμες… Την περίοδο 1997-98 η ομάδα μπάσκετ του σχολείου – με τον Περικλή Δορκοφίκη στη σύνθεσή της- είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου έδωσαν στην ομάδα με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο οπ Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Παιδεία και Κοινωνικής Μέριμνας Άννα Καυκά, ο εντεταλμένος  σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαρία Καραβουσάλη, ο πρόεδρος  και γενικός γραμματέας του Α.Ο Τερψιθέας Νίκος Λεβετσοβίτης και Βασίλης Μουλακάκης κ.α.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.