“Τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών πρέπει να είναι ιερά και απαραβίαστα”
Aντιπροσωπεία της Π.Ο.Α.Σ.Υ και της ΑΝ.Α.Σ.Α, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον αστυνομικό διευθυντή Γεώργιο Καρβουνάκη (Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής) και του μετέφερε τα προβλήματα που διαπίστωσε από τς επισκέψεις που έκανε στα τμήματα ασφάλειας της περιοχής.
Οι συνδικαλιστές κατέστησαν σαφές ότι παρά τις αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, τα εργασιακά δικαιώματα των αστυνομικών πρέπει να είναι ιερά και απαραβίαστα.

Τις προηγούμενες ημέρες οι συνδικαλιστές είχαν επισκεφθεί τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα ασφάλειας Κορωπίου, Ελληνικού και Ηλιούπολης, το τμήμα τουριστικής αστυνομίας Ν/Α Αττικής και το τμήμα τροχαίας Ελληνικού.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΤ/ΑΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Α/Δ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ-

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (17.3.16) και πρωινές ώρες συνάντηση με τον Α/Δ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ Γεώργιο, Δντη Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτ/ακης Αττικής .Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.Α.Σ.Υ ,αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΧΑΝΗΣ Γεώργιος και ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Γεώργιος καθώς και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος ,ΚΑΣΚΑΛΗΣ Κασσιανος και ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η οποία διενεργήθηκε σε κλίμα κατανόησης και συνεργασίας, μεταφέραμε μήνυμα στον Διευθυντή ,καθώς και τις διαπιστώσεις μας ,που πρόεκυψαν από προηγούμενες επισκέψεις μας στα Τμήματα Ασφάλειας της περιοχής ,που προΐσταται και οι οποίες διαπιστώσεις ως κοινή συνιστάμενη έχουν,την υποστελεχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, με την παράλληλη ολοένα και αυξανόμενη μεταφορά από πλευράς πολιτείας πάρεργων, που μας εμποδίζουν να αφοσιωθούμε απόλυτα ,στο αντικείμενο για το όποιο έχουμε προσληφθει και εκπαιδευτεί , που είναι η πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας .
Επιπλέον αιτηθήκαμε η επικρατούσα κατάσταση, που αφορά την υποστελεχωση των Υπηρεσιών μας, να μεταφερθεί από πλευράς Διεύθυνσης και στις ιεραρχικά προϊστάμενες Υπηρεσίες, γεγονός το όποιο θα πράξουμε και εμείς από την δική μας πλευρά στο προσεχές χρονικό διάστημα, προκειμένου επιτευχτεί, μείωση των μέτρων και ενισχυτικών δυνάμεων σε περιοχές εκτός εδαφικής αρμοδιότητας.
Τέλος κατεστη ξεκάθαρο εκατέρωθεν, ότι παρά τις οποίες αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας πρέπει να είναι ιερά και απαραβίαστα.

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.Σ.Α

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.