Συνάντηση Κονδύλη – Σπίρτζη: Mέσα στο 2016 θα γίνει η πεζογέφυρα στην παραλιακή




Ένα αίτημα πολλών χρόνων βρίσκει τη λύση του. Εντός του 2016 θα ξεκινήσει η κατασκευή πεζογέφυρας στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου, ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στην παραλία!
Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης συναντήθηκε  με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και τη γενική γραμματέα Πέτη Πέρκα, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη βοήθειά τους για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα και να κατασκευαστεί η πεζογέφυρα.



“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Συνολικά θα κατασκευαστούν έξι πεζογέφυρες στην Αττική. Στα νότια προάστια, εκτός από τον Άλιμο, θα κατασκευαστεί άλλη μία στο Παλαιό Φάληρο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ:

Ένα αίτημα πολλών χρόνων βρίσκει επιτέλους τη λύση του στο Δήμο Αλίμου.

Εντός του 2016 θα ξεκινήσει η κατασκευή πεζογέφυρας, στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου, ώστε οι πολίτες να έχουν ασφαλή και αδιάκοπη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο.

Η κατασκευή της πεζογέφυρας αποτελεί αίτημα και προσπάθεια όλων των Δημοτικών Αρχών και των Κυβερνήσεων τα δέκα (10) τουλάχιστον τελευταία χρόνια.

Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα αποτελεί μία από τις 6 που το Υπουργείο Υποδομών θα κατασκευάσει άμεσα (στον Άλιμο, το Παλαιό Φάληρο κ.α. περιοχές), καθώς το σχετικό έργο μελετήθηκε και είναι έτοιμο να δημοπρατηθεί.

«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζη, για την ουσιαστική παρέμβαση και συμβολή του στην επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος της πόλης μας, καθώς και τη Γενική Γραμματέα Δικτύων. Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η κατασκευή» τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης έπειτα από συνάντησή του με τον Υπουργό κ. Σπίρτζη. Και πρόσθεσε: «Μεγάλη πνοή θα δώσει και η υπογειοποίηση της Λεωφόρου Ποσειδώνος, ώστε να συνδεθεί πλήρως ο αστικός ιστός με την παραλία μας. Είναι ένα μεγάλο έργο που ονειρευόμαστε και διεκδικούμε».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.