Ο Κωνσταντέλλος και ο “Δράκος” στο Final Four που έγινε στη Βάρη (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το final four του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών στο κλειστό γήπεδο της Βάρης στις 9 και 16 Μαρτίου, με τελικό νικητή την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας, η οποία επικράτησε του Κρόνου Αγ. Δημητρίου με σκορ 80 – 68.

Παρόντες στον τελικό ήταν ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο «Δράκος» του Ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Αγαλιώτης και πολλοί ακόμα παράγοντες του Ελληνικού μπάσκετ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Δήμαρχος δήλωσε, πως θεωρεί σημαντικό να διεξάγονται στην πόλη μας κορυφαία αθλητικά γεγονότα, όπως το Final Four και να παρευρίσκονται σ’ αυτά ζωντανοί θρύλοι του Ελληνικού Αθλητισμού, όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης γιατί μέσα απ’ αυτά παραδειγματίζονται οι νέοι και τους δίνονται κίνητρα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Η ΕΣΚΑΝΑ, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της, ευχαρίστησε τον Δήμο και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο για την καταλυτική συμβολή του στο να πραγματοποιηθεί το Final Four στο γήπεδο της Βάρης.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.