Ηλιούπολη: Δωρεάν προετοιμασία υποψηφίων ΤΕΦΦΑ και Στρατιωτικών Σχολών




Και φέτος ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ», θέλοντας να στηρίξει, στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία, τους μαθητές της πόλης, που επιθυμούν να δώσουν εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές, θα υλοποιήσει το πρόγραμμα δωρεάν υπό την επίβλεψη έμπειρων Προπονητών Φυσικής Αγωγής.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί ως εξής :
• Προετοιμασία για τα αγωνίσματα της Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης (Μεσσηνίας 1 και Δαμασκηνού) κάθε Τετάρτη 15.00 – 16.00.
• Προετοιμασία για τα αγωνίσματα του στίβου (δρόμοι, άλμα εις μήκος και ρίψεις) στο Γ΄ Αθλητικό Κέντρο Στίβου «Χαλικάκι» (Γράμμου και Σαρωνικού) κάθε Σάββατο 8.45 – 9.45.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, κατά τις εργάσιμες ώρες ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας athlitismos.dimosilioupolis.gr.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
• Βεβαίωση καρδιολόγου (για όσους επιλέξουν και την προετοιμασία στην κολύμβηση θα χρειαστούν επιπλέον βεβαίωση δερματολόγου)
• Λογαριασμός ΔΕΚΟ (ως αποδεικτικό κατοικίας)

Σύμφωνα με Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. στο πρόγραμμα θα προηγούνται οι δημότες – κάτοικοι Ηλιούπολης και μόνο όταν οι θέσεις δεν καλύπτονται από αυτούς, θα συμπληρώνεται το τμήμα από ετεροδημότες με σειρά προτεραιότητας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.