Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στο Μετρό




Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στο Μετρό Αθηνών, όπως ανακοινώθηκε από το σωματείο τους.

Αιτίες για την απεργία αποτελούν κατά τα λεγόμενά τους «η διαρκής υπονόμευση δομών και υποδομών καθώς επίσης και η στοχοποίηση εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ με ηθικό αυτουργό την πολιτική ηγεσία συγκοινωνιών.

Όπως τόνισε στην εφημερίδα «Το Βήμα« ο πρόεδρος του σωματείου, Σπύρος Ρεβύθης «τα τελευταία γεγονότα με το σπάσιμο σταθμών του Μετρό και τις ζημιές που κοστίζουν άνω των 100.000 σε κάθε σταθμό, καθώς και η στοχοποίηση των εργαζόμενων οδηγούν σε απαξίωση του έργου του Μετρό. Το τελευταίο τετράμηνο μας έχουν αφήσει βορρά στα νύχια επιτήδειων που μας στοχοποιούν. Γι αυτό και διαμαρτυρόμαστε. Ζητούμε ενίσχυση της τεχνικής βάσης, όπου υπάρχει έλλειψη τεχνιτών και η ΣΤΑΣΥ είναι άφαντη».

Και καταλήγει ο κ. Ρεβύθης:

«Όλη αυτή η απαξίωση μας οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις περί ιδιωτικοποίησης του Μετρό, πρώτη συνέπεια της οποίας θα είναι η περαιτέρω αύξηση του εισιτηρίου».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.